CHP KANDIRA İLÇE BAŞKANLIĞINA ŞENOL ATANDI

Siyaset 31.07.2024 - 17:00, Güncelleme: 31.07.2024 - 17:00
 

CHP KANDIRA İLÇE BAŞKANLIĞINA ŞENOL ATANDI

KOCAELİ HABERİ
CHP Kandıra İlçe Örgütü Geçiçi Kurul olarak atanan Recep Şenol başkanlığındaki yöneticiler Gizem Alkan, Selami Yıldız, Hüseyin Seyrek ve Burhan Karaarslan, CHP Kocaeli İl Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdiler. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı tarafından, Başkan ve Recep Şenel ve yönetimine  görevleri yazılı olarak tebliğ edildi.
KOCAELİ HABERİ

CHP Kandıra İlçe Örgütü Geçiçi Kurul olarak atanan Recep Şenol başkanlığındaki yöneticiler Gizem Alkan, Selami Yıldız, Hüseyin Seyrek ve Burhan Karaarslan, CHP Kocaeli İl Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdiler.

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı tarafından, Başkan ve Recep Şenel ve yönetimine  görevleri yazılı olarak tebliğ edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.