CHP İZMİT BOŞLUK BIRAKMIYOR

Siyaset 13.07.2024 - 05:29, Güncelleme: 13.07.2024 - 05:29
 

CHP İZMİT BOŞLUK BIRAKMIYOR

KOCAELİ HABERİ
CHP İzmit İlçe Örgütü teşekkür ziyaretlerini emekli dernek ve sendikalarıyla sürdürürken, ziyaretlerde konuşan CHP İzmit İlçe Başkanvekili Gökhan Eryargı, “Biz her zaman sizin sesinize ses vermeye devam edeceğiz. Sizin mücadelenize ciddi bir saygı duyuyoruz” dedi Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla milyonlarca geçinemeyen yurttaşın sesinin duyurulması amacıyla gerçekleştirilen “Geçinemiyoruz Mitingi” öncesi davet amacıyla çok sayıda dernek ve sendikayı ziyaret eden CHP İzmit İlçe Örgütü, miting sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Petrol İş, Genel İş ve Lastik İş’i ziyaret eden CHP İzmit İlçe Örgütü hız kesmeden bugün de emekli dernekleri ve sendikalarını ziyaret etti. Öncelikle Tüm Emekliler Derneği Şube Başkanı Celal Filiz ve yönetimi, ardından Emekli Sen Şube Başkanı İbrahim Turgut ve yönetimini, son olarak Kocaeli Emekli ve Emekçiler Derneği Başkanı Hakan Çağlayan ve yönetimi ziyaret edildi. CHP İzmit İlçe Başkanvekili Gökhan Eryargı öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilçe yöneticileri Selman Kurcan, İlkay Tuğralı, Caner Mandacı, Emre Yılmazoktay ve ilçe kadın kolu başkanı Mediha(Mihdiye) Satıcı’da yer aldı. İLÇE ÖRGÜTÜYLE GÜÇLÜ BİR İLETİŞİM KURULDU Ziyaretlerde emekli dernekleri ve sendikaları yöneticileri miting dolayısıyla öncesinde ve sonrasında yapılan ziyaretler, miting için bir paydaş olarak görülmelerinin kendileri için mutluluk verici olduğunu belirtirken ayrıca CHP İzmit İlçe Örgütü’nün kendileri ile olan iletişimin güçlü bir şekilde ilerlediğini ve hak mücadelesi kapsamında her hareketi destekleyeceklerini dile getirdiler. SADECE SEÇİM ZAMANLARI YANINIZDA DEĞİLİZ Ziyaretlerde mitinge verdikleri destek dolayısıyla ilçe örgütü adına teşekkürlerini ileten CHP İzmit İlçe Başkanvekili Gökhan Eryargı, “Sizin ve tüm geçinemeyenlerin haklarının savunulması adına düzenlediğimiz mitingimize sizlerin de destek vermesi bizim için çok değerli. Sadece seçim zamanları değil her zaman sizlerin yanındayız” diye konuştu. EN ÇOK DAYANIŞMAYA İHTİYACI OLAN KESİMLER “Sizlerin haklarınızı alabilmeniz için her platformda sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz” diyen Eryargı, “Emek mücadelesinin olduğu her yerde elbette bulunmak zorundayız. Yaşanan süreçte en çok dayanışmaya ihtiyacı olan kesimimiz emekliler ve emekçilerimizdir. Biz her zaman sizin sesinize ses vermeye devam edeceğiz. Sizin mücadelenize ciddi bir saygı duyuyoruz. Bu açıdan mitingimize verdiğiniz destek için tekrar teşekkür ederiz” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.
KOCAELİ HABERİ

CHP İzmit İlçe Örgütü teşekkür ziyaretlerini emekli dernek ve sendikalarıyla sürdürürken, ziyaretlerde konuşan CHP İzmit İlçe Başkanvekili Gökhan Eryargı, “Biz her zaman sizin sesinize ses vermeye devam edeceğiz. Sizin mücadelenize ciddi bir saygı duyuyoruz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla milyonlarca geçinemeyen yurttaşın sesinin duyurulması amacıyla gerçekleştirilen “Geçinemiyoruz Mitingi” öncesi davet amacıyla çok sayıda dernek ve sendikayı ziyaret eden CHP İzmit İlçe Örgütü, miting sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Petrol İş, Genel İş ve Lastik İş’i ziyaret eden CHP İzmit İlçe Örgütü hız kesmeden bugün de emekli dernekleri ve sendikalarını ziyaret etti. Öncelikle Tüm Emekliler Derneği Şube Başkanı Celal Filiz ve yönetimi, ardından Emekli Sen Şube Başkanı İbrahim Turgut ve yönetimini, son olarak Kocaeli Emekli ve Emekçiler Derneği Başkanı Hakan Çağlayan ve yönetimi ziyaret edildi. CHP İzmit İlçe Başkanvekili Gökhan Eryargı öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilçe yöneticileri Selman Kurcan, İlkay Tuğralı, Caner Mandacı, Emre Yılmazoktay ve ilçe kadın kolu başkanı Mediha(Mihdiye) Satıcı’da yer aldı.

İLÇE ÖRGÜTÜYLE GÜÇLÜ BİR İLETİŞİM KURULDU
Ziyaretlerde emekli dernekleri ve sendikaları yöneticileri miting dolayısıyla öncesinde ve sonrasında yapılan ziyaretler, miting için bir paydaş olarak görülmelerinin kendileri için mutluluk verici olduğunu belirtirken ayrıca CHP İzmit İlçe Örgütü’nün kendileri ile olan iletişimin güçlü bir şekilde ilerlediğini ve hak mücadelesi kapsamında her hareketi destekleyeceklerini dile getirdiler.

SADECE SEÇİM ZAMANLARI YANINIZDA DEĞİLİZ
Ziyaretlerde mitinge verdikleri destek dolayısıyla ilçe örgütü adına teşekkürlerini ileten CHP İzmit İlçe Başkanvekili Gökhan Eryargı, “Sizin ve tüm geçinemeyenlerin haklarının savunulması adına düzenlediğimiz mitingimize sizlerin de destek vermesi bizim için çok değerli. Sadece seçim zamanları değil her zaman sizlerin yanındayız” diye konuştu.

EN ÇOK DAYANIŞMAYA İHTİYACI OLAN KESİMLER
“Sizlerin haklarınızı alabilmeniz için her platformda sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz” diyen Eryargı, “Emek mücadelesinin olduğu her yerde elbette bulunmak zorundayız. Yaşanan süreçte en çok dayanışmaya ihtiyacı olan kesimimiz emekliler ve emekçilerimizdir. Biz her zaman sizin sesinize ses vermeye devam edeceğiz. Sizin mücadelenize ciddi bir saygı duyuyoruz. Bu açıdan mitingimize verdiğiniz destek için tekrar teşekkür ederiz” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.