CHP İLÇE BAŞKANI AKSU'NUN ACI GÜNÜ

Yaşam 06.09.2024 - 21:32, Güncelleme: 06.09.2024 - 21:32
 

CHP İLÇE BAŞKANI AKSU'NUN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu’nun annesi Aynur Aksu vefat etti. Aynur Aksu’nun cenazesi bugün Karamürsel Kayacık mahallesi camiinde ikndi namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Karamürsel mezarlığında toprağa defnedildi.. Anıl Aksu'yu bu acı gününde başta CHP Kocaeli milletvekli Harun Özgür Yıldızlı, Karamürsel Belediye başkanı Ahmet çalık ve CHP Kocaeli İl Başkan vekili Sadun Azak ve İl Yöneticileri olmak üzere çok sayıda partili ve Karamürselli hemşerisi yalnız bırakmayarak acısını paylaşarak taziyelerini ilettiler. Kocaeli Haberi gazetesi olarak Merhumeye Allahtan rahmet, CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu ve tüm ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu’nun annesi Aynur Aksu vefat etti.

Aynur Aksu’nun cenazesi bugün Karamürsel Kayacık mahallesi camiinde ikndi namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Karamürsel mezarlığında toprağa defnedildi..

Anıl Aksu'yu bu acı gününde başta CHP Kocaeli milletvekli Harun Özgür Yıldızlı, Karamürsel Belediye başkanı Ahmet çalık ve CHP Kocaeli İl Başkan vekili Sadun Azak ve İl Yöneticileri olmak üzere çok sayıda partili ve Karamürselli hemşerisi yalnız bırakmayarak acısını paylaşarak taziyelerini ilettiler.

Kocaeli Haberi gazetesi olarak Merhumeye Allahtan rahmet, CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu ve tüm ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.