CHP GEBZE'DE VEFA BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Siyaset 18.11.2021 - 01:42, Güncelleme: 18.11.2021 - 01:42
 

CHP GEBZE'DE VEFA BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halka Partisi Gebze İlçe Örgütü, düzenledikleri "vefa buluşmaları" toplantıları ile partide görev yapmış eski belediye başkanları ve ilçe başkanlarını partililer ile buluşturuyor. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan geçtiğimiz gün CHP Gökçeyazı eski belediye başkanı ve 2014 CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz'ı parti binasına davet ederek, partililer ile buluşturmuştu.. CHP Gebze İlçe Örgütü dün akşam da CHP Gebze eski ilçe başkanlarından Av. Güner Anlar Baş'ı ilçe yönetim kurulu toplantısına davet ederek partililer ile buluşturdu.. CHP Gebze bu buluşmayı "Bu akşam Haftalık Olağan yönetim kurulu toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran Parti büyüğümüz, geçmiş dönem İlçe Başkanımız Sn. Av.Güner Anlar Baş’a teşekkür ederiz." ifadeleri ile duyurdu..  
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halka Partisi Gebze İlçe Örgütü, düzenledikleri "vefa buluşmaları" toplantıları ile partide görev yapmış eski belediye başkanları ve ilçe başkanlarını partililer ile buluşturuyor.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan geçtiğimiz gün CHP Gökçeyazı eski belediye başkanı ve 2014 CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz'ı parti binasına davet ederek, partililer ile buluşturmuştu..

CHP Gebze İlçe Örgütü dün akşam da CHP Gebze eski ilçe başkanlarından Av. Güner Anlar Baş'ı ilçe yönetim kurulu toplantısına davet ederek partililer ile buluşturdu..

CHP Gebze bu buluşmayı "Bu akşam Haftalık Olağan yönetim kurulu toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran Parti büyüğümüz, geçmiş dönem İlçe Başkanımız Sn. Av.Güner Anlar Baş’a teşekkür ederiz." ifadeleri ile duyurdu..

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.