CHP GEBZE'DE HEYECANLI BEKLEYİŞ

Siyaset 20.10.2021 - 22:12, Güncelleme: 20.10.2021 - 22:12
 

CHP GEBZE'DE HEYECANLI BEKLEYİŞ

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Sekreteri Seli sayek Böke, 21 Ekim Perşembe Günü Gebze'ye geliyor. SeliN Sayek Böke, GTO Başkanı Nail Çiler'i de ziyaret edecek.. CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke,  İlk olarak CHP Gebze İlçe Örgütünde 09:30-11-30 saatleri arasında CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve partililer ile buluştuktan sonra Eski Çarşı esnaflarını ziyaret edecek.. Selin Sayek Böke 11:30-12:30 Gebze Ticaret Odası ziyaret ederek, 2024 yerel seçimleri için adı Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan adayı olarak konuşulan GTO Başkanı Nail Çiler ile bir görüşme gerçekleştirecek...  
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Sekreteri Seli sayek Böke, 21 Ekim Perşembe Günü Gebze'ye geliyor. SeliN Sayek Böke, GTO Başkanı Nail Çiler'i de ziyaret edecek..

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke,  İlk olarak CHP Gebze İlçe Örgütünde 09:30-11-30 saatleri arasında CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve partililer ile buluştuktan sonra Eski Çarşı esnaflarını ziyaret edecek..

Selin Sayek Böke 11:30-12:30 Gebze Ticaret Odası ziyaret ederek, 2024 yerel seçimleri için adı Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan adayı olarak konuşulan GTO Başkanı Nail Çiler ile bir görüşme gerçekleştirecek...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.