CHP GEBZE VE DEMOKRASİ GÜÇLERİ 2 TEMMUZ SİVAS KATLİAMINI UNUTTURMADILAR

Güncel 03.07.2022 - 04:53, Güncelleme: 03.07.2022 - 04:53
 

CHP GEBZE VE DEMOKRASİ GÜÇLERİ 2 TEMMUZ SİVAS KATLİAMINI UNUTTURMADILAR

KOCAELİ HABERİ
2 Temmuz 1993'de Sivas'ta 37 aydınımızın yakılarak katledilişlerinin 29. Yıl dönümleri dolayısı ile CHP Gebze İlçe Örgütünde özel bir anma programı gerçekleştirdi.. CHP Gebze İlçe Başkanlığı ve Gebze Emek ve Demokrasi güçlerinin 2 Temmuz Sivas katliamının yıl dönümü nedeniyle düzenlemiş olduğu anma etkinliği programı kapsamında önce Gebze Kent Meydanında toplanılıp saygı duruşundu bulunuldu ve ardından o kara gün için yakılan türküler,  yerel saz ve söz sanatçıları tarafından seslendirildi.. 29 yıl önce Madımak Oteli'nde hayatını kaybeden tüm aydınlarımızı anam etkinliğine daha sonra CHP Gebze İlçe Örgütü binasında devam edildi. İlçe Örgütünden de günün anısına yapılan konuşmalar yapıldı ve yerel sanatçı Burhan Yıldız ile diğer sanatçılardan ezgiler dinlenildi..
KOCAELİ HABERİ

2 Temmuz 1993'de Sivas'ta 37 aydınımızın yakılarak katledilişlerinin 29. Yıl dönümleri dolayısı ile CHP Gebze İlçe Örgütünde özel bir anma programı gerçekleştirdi..

CHP Gebze İlçe Başkanlığı ve Gebze Emek ve Demokrasi güçlerinin 2 Temmuz Sivas katliamının yıl dönümü nedeniyle düzenlemiş olduğu anma etkinliği programı kapsamında önce Gebze Kent Meydanında toplanılıp saygı duruşundu bulunuldu ve ardından o kara gün için yakılan türküler,  yerel saz ve söz sanatçıları tarafından seslendirildi..

29 yıl önce Madımak Oteli'nde hayatını kaybeden tüm aydınlarımızı anam etkinliğine daha sonra CHP Gebze İlçe Örgütü binasında devam edildi. İlçe Örgütünden de günün anısına yapılan konuşmalar yapıldı ve yerel sanatçı Burhan Yıldız ile diğer sanatçılardan ezgiler dinlenildi..
Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.