CHP GEBZE KADIN KOLLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Siyaset 02.08.2024 - 06:44, Güncelleme: 02.08.2024 - 06:59
 

CHP GEBZE KADIN KOLLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgül Tüze, İlçe Sekreteri Sedef Dinç, ilçe başkan yardımcıları Serpil Han Gürlevik ve Serpil Apaydın ile birlikte, Kocaeli haberi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgül Tüze, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile Gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Yucak ve çalışnalarımızın bayramını kutlayıp, günümüzü tebrik etti. Günün anısına hediye takdiminde de bulunan Başkan Tüze "Toplumun hızlı,doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmek adına mesai gözetmeksizin özveri ile çalışan kurumları ile bireyleri arasında köprü görevi üstlenen siz değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu olsun. Hem toplumu bilgilendirme çalışmalarını ve hem de bu güzel karşılaşmalarında dolayı sizlere teşekkür ediyoruz" dedi. Cengiz Yucak'da bu anlamlı ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı Başkan Sevgül Tüze ve arkadaşlarına çok teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgül Tüze, İlçe Sekreteri Sedef Dinç, ilçe başkan yardımcıları Serpil Han Gürlevik ve Serpil Apaydın ile birlikte, Kocaeli haberi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgül Tüze, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile Gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Yucak ve çalışnalarımızın bayramını kutlayıp, günümüzü tebrik etti.

Günün anısına hediye takdiminde de bulunan Başkan Tüze "Toplumun hızlı,doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmek adına mesai gözetmeksizin özveri ile çalışan kurumları ile bireyleri arasında köprü görevi üstlenen siz değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu olsun. Hem toplumu bilgilendirme çalışmalarını ve hem de bu güzel karşılaşmalarında dolayı sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Cengiz Yucak'da bu anlamlı ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı Başkan Sevgül Tüze ve arkadaşlarına çok teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.