CHP GEBZE İKİ GÜNLÜK KAMPA GİRDİ

Siyaset 13.11.2021 - 18:22, Güncelleme: 13.11.2021 - 18:22
 

CHP GEBZE İKİ GÜNLÜK KAMPA GİRDİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe Örgütü yönetici ve üyelerinin katılımı ile iki günlük bir eğitim semineri gerçekleştiriyor.. CHP Kocaeli parti içi Eğitimden sorumlu başkan yardımcısı ve il eğitim sekreteri Hikmet Koçoğlu'nun öncülüğünde gerçekleştierilen Gebze ilçe üyelerinin Temel Siyasi Eğitimi’ne başlanıldı.. İki gün sürecek olan eğitim seminerlerine başta CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan olmak üzere çok sayıda partili bizzat katılım sağladı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe Örgütü yönetici ve üyelerinin katılımı ile iki günlük bir eğitim semineri gerçekleştiriyor..

CHP Kocaeli parti içi Eğitimden sorumlu başkan yardımcısı ve il eğitim sekreteri Hikmet Koçoğlu'nun öncülüğünde gerçekleştierilen Gebze ilçe üyelerinin Temel Siyasi Eğitimi’ne başlanıldı..

İki gün sürecek olan eğitim seminerlerine başta CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan olmak üzere çok sayıda partili bizzat katılım sağladı..

Bir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.