CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, partisinden istifa etti

Siyaset 29.09.2024 - 03:47, Güncelleme: 29.09.2024 - 04:02
 

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, partisinden istifa etti

KOCAELİ HABERİ
CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, kendisine ait araçta gümrük kaçağı elektronik sigara aparatı ele geçirilmesinin ardından oluşan tepkiler ve başlatılan adli süreç tamamlanana kadar partisinden istifa etti. İSTİFA ETTİ CHP'nin sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yapılan görüşmede Sayın Ün, adli süreç tamamlanana kadar partimizden istifa etmeyi talep etmiş, bu talebi uygun görülmüştür. Sayın Ün, adli sürecin sonucuna göre partimize geri dönecektir" ifadelerine yer verildi. "GERİ DÖNECEĞİM" DEDİ CHP Milletvekili Ediz Ün X sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Çok Yakında Yine Yuvamda olacağım... Bu süreçte benim üzerimden partimin yıpratılmasına asla müsade etmem. Genel Başkanımızın istifamı istediği iftirası CHP Resmi hesabından yalanlanmıştır. Pazartesi detaylı açıklamamı basın ve kamuoyuna paylaşacağım..."
KOCAELİ HABERİ

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, kendisine ait araçta gümrük kaçağı elektronik sigara aparatı ele geçirilmesinin ardından oluşan tepkiler ve başlatılan adli süreç tamamlanana kadar partisinden istifa etti.

İSTİFA ETTİ
CHP'nin sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yapılan görüşmede Sayın Ün, adli süreç tamamlanana kadar partimizden istifa etmeyi talep etmiş, bu talebi uygun görülmüştür. Sayın Ün, adli sürecin sonucuna göre partimize geri dönecektir" ifadelerine yer verildi.

"GERİ DÖNECEĞİM" DEDİ
CHP Milletvekili Ediz Ün X sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Çok Yakında Yine Yuvamda olacağım... Bu süreçte benim üzerimden partimin yıpratılmasına asla müsade etmem. Genel Başkanımızın istifamı istediği iftirası CHP Resmi hesabından yalanlanmıştır. Pazartesi detaylı açıklamamı basın ve kamuoyuna paylaşacağım..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.