CHP DİLOVASI’NDA YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Siyaset 29.10.2021 - 16:29, Güncelleme: 29.10.2021 - 16:29
 

CHP DİLOVASI’NDA YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
CHP Dilovası İlçe Yönetimi kendi içerisinde yaptığı seçimle yeni başkan olarak oy birliğiyle ilçe sekreteri Gökalp Erenoğlu’nu belirledi.  Geçtiğimiz ay Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in herkesi yasa boğan vefatı sebebi ile boşalan başkanlık görevini yürütecek yeni isim belli oldu. Aydemir’in vefatı sonrasında başkanlığa vekalet eden CHP Dilovası İlçe Sekreteri Gökalp Erenoğlu, ilçe yönetiminin kendi içerisinde yaptığı toplantı sonrası oy birliği ile yeni başkan olarak atandı.  GÖKALP ERENOĞLU  1950 yılı Kütahya doğumlu olan Gökalp Erenoğlu, Ankara Atatürk Lisesi mezunudur. Uzun yıllar gıda sektöründe yer alan firmalarda yönetici olarak görev yapan Erenoğlu, 3 dönem boyunca CHP Dilovası İlçe Sekreteri olarak parti çalışmalarında yer aldı.  Aynur Erenoğlu ile evli olan Erenoğlu, 2 kız çocuğu babasıdır. 
KOCAELİ HABERİ

CHP Dilovası İlçe Yönetimi kendi içerisinde yaptığı seçimle yeni başkan olarak oy birliğiyle ilçe sekreteri Gökalp Erenoğlu’nu belirledi. 

Geçtiğimiz ay Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in herkesi yasa boğan vefatı sebebi ile boşalan başkanlık görevini yürütecek yeni isim belli oldu. Aydemir’in vefatı sonrasında başkanlığa vekalet eden CHP Dilovası İlçe Sekreteri Gökalp Erenoğlu, ilçe yönetiminin kendi içerisinde yaptığı toplantı sonrası oy birliği ile yeni başkan olarak atandı. 

GÖKALP ERENOĞLU 
1950 yılı Kütahya doğumlu olan Gökalp Erenoğlu, Ankara Atatürk Lisesi mezunudur. Uzun yıllar gıda sektöründe yer alan firmalarda yönetici olarak görev yapan Erenoğlu, 3 dönem boyunca CHP Dilovası İlçe Sekreteri olarak parti çalışmalarında yer aldı.  Aynur Erenoğlu ile evli olan Erenoğlu, 2 kız çocuğu babasıdır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.