CEZAEVİ FİRARİSİ O İLÇEDE YAKALANDI

Asayiş 24.06.2024 - 10:46, Güncelleme: 24.06.2024 - 10:46
 

CEZAEVİ FİRARİSİ O İLÇEDE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda 16 yıl 8 ay cezası ile aranan A.K.A. yakalandı İşte Kocaeli Emniyet Müdürşüğü'nün konuya dair yaptığı açıklama: ''Emniyet Müdürlüğümüzce Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, Bolu Taşra İlamat Masasınca BİLİŞİM SİSTEMLERİ ARACILIĞIYLA DOLANDIRICILIK suçundan 16 YIL 8 AY hapis cezası ile aranan cezaevi firarisi A.K.A. tarafımızca yakalanmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda 16 yıl 8 ay cezası ile aranan A.K.A. yakalandı

İşte Kocaeli Emniyet Müdürşüğü'nün konuya dair yaptığı açıklama:

''Emniyet Müdürlüğümüzce Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, Bolu Taşra İlamat Masasınca BİLİŞİM SİSTEMLERİ ARACILIĞIYLA DOLANDIRICILIK suçundan 16 YIL 8 AY hapis cezası ile aranan cezaevi firarisi A.K.A. tarafımızca yakalanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.