CEM YILMAZ'DAN DEMİRTAŞ VE KAVALA AÇIKLAMASI

Siyaset 03.11.2021 - 17:48, Güncelleme: 03.11.2021 - 17:48
 

CEM YILMAZ'DAN DEMİRTAŞ VE KAVALA AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, cezaevinde bulunan Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş ile ilgili, "Evrensel standartlardaki bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı   Cem Yılmaz, Youtube'da yayınlanan 'Rüstem Batum Sohbetleri' adlı programa katıldı. Yılmaz, uzun süredir tutuklu yargılanan Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında da açıklamalarda bulundu. Ünlü komedyen, Rüstem Batum'un, "Gerçekten ciddi olarak fikrini merak ediyorum bir vatandaş olarak, çünkü bu herkesin konuştuğu bir konu. Bu Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsun, senin hissiyatın ne bir vatandaş olarak. Sen de okuyorsun, izliyorsun... Yani olan biteni nasıl değerlendirirsin?" şeklindeki sorusuna cevap verdi. Rüstem Batum ve Cem Yılmaz "Evrensel standartlardaki, bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum" diyen Yılmaz, "Dediğin gibi en yalın hali ile, evinde oturan bir vatandaş olarak, kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın, böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz. Doğrusu bu" şeklinde konuştu. "İKİ İSİMLE DE TANIŞIKLIĞIM YOK" Rüstem Batum araya girerek "Gizemli suç değil, hiç suç yok" demesi üzerine Yılmaz, "Hayır onu diyorum yani… Bir anlasak ne olduğunu, anlasak. Ama dediğim gibi… İşin garip tarafı bu insanların hepsi birbirlerini tanıyorlar. Ben açıkçası saydığın iki isimle de bir tanışıklığım yok ama muhataplar hep birbirlerini tanıyorlar nasıl olur da böyle olur anlamıyorum." dedi.   "CEM YILMAZ İLLÜMİNATİCİYMİŞ GİBİ BİR ŞEY" Ardından Rüstem Batum'un, "Peki şeyi anlıyor musun, vatandaşın bir kısmı bu adamları hiç tanımadan, ne yaptıklarını hiç bilmeden... Ama düşmanlar.. Nasıl olabiliyor böyle bir şey?" diye sorması üzerine Cem Yılmaz, "O kısmı çok garip… Şey gibi işte… Komik değil elbette ama 'Cem Yılmaz İlluminaticiymiş' gibi bir şey oluyor" yanıtını verdi.
KOCAELİ HABERİ

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, cezaevinde bulunan Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş ile ilgili, "Evrensel standartlardaki bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı

 

Cem Yılmaz, Youtube'da yayınlanan 'Rüstem Batum Sohbetleri' adlı programa katıldı. Yılmaz, uzun süredir tutuklu yargılanan Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında da açıklamalarda bulundu.

Ünlü komedyen, Rüstem Batum'un, "Gerçekten ciddi olarak fikrini merak ediyorum bir vatandaş olarak, çünkü bu herkesin konuştuğu bir konu. Bu Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsun, senin hissiyatın ne bir vatandaş olarak. Sen de okuyorsun, izliyorsun... Yani olan biteni nasıl değerlendirirsin?" şeklindeki sorusuna cevap verdi.


Rüstem Batum ve Cem Yılmaz

"Evrensel standartlardaki, bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum" diyen Yılmaz, "Dediğin gibi en yalın hali ile, evinde oturan bir vatandaş olarak, kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın, böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz. Doğrusu bu" şeklinde konuştu.

"İKİ İSİMLE DE TANIŞIKLIĞIM YOK"

Rüstem Batum araya girerek "Gizemli suç değil, hiç suç yok" demesi üzerine Yılmaz, "Hayır onu diyorum yani… Bir anlasak ne olduğunu, anlasak. Ama dediğim gibi… İşin garip tarafı bu insanların hepsi birbirlerini tanıyorlar. Ben açıkçası saydığın iki isimle de bir tanışıklığım yok ama muhataplar hep birbirlerini tanıyorlar nasıl olur da böyle olur anlamıyorum." dedi.

 

"CEM YILMAZ İLLÜMİNATİCİYMİŞ GİBİ BİR ŞEY"

Ardından Rüstem Batum'un, "Peki şeyi anlıyor musun, vatandaşın bir kısmı bu adamları hiç tanımadan, ne yaptıklarını hiç bilmeden... Ama düşmanlar.. Nasıl olabiliyor böyle bir şey?" diye sorması üzerine Cem Yılmaz, "O kısmı çok garip… Şey gibi işte… Komik değil elbette ama 'Cem Yılmaz İlluminaticiymiş' gibi bir şey oluyor" yanıtını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.