Cem Yılmaz Muharrem Sarıkaya'nın yaptığını yaptı (VİDEO)

Magazin - Cemiyet 12.03.2022 - 10:37, Güncelleme: 12.03.2022 - 10:37
 

Cem Yılmaz Muharrem Sarıkaya'nın yaptığını yaptı (VİDEO)

Kocaelihaberi
‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ programında sahneye çıkan komedyen Cem Yılmaz, İHA muhabirine canlı yayında tokat atan Muharrem Sarıkaya’ya gönderme yaptı. Üniversite öğrencisi genç kadınların desteklenmesi amacıyla düzenlenen 'Geleceğin Güçlü Kadınları' programının gecesinde 'ilham veren' kadınların tasarımları açık artırmada Cem Yılmaz tarafından satıldı. Yılmaz, İHA muhabirine tokat atan Muharrem Sarıkaya'ya da gönderme yaptı. Sahnede mikrofon konusunda kendisine yardımcı olan çalışana vuruyormuş gibi yapan Cem Yılmaz, “Öyle bir şey vardı çok tutmuştu, devamı çekildi” ifadelerini kullandı. 
Kocaelihaberi

‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ programında sahneye çıkan komedyen Cem Yılmaz, İHA muhabirine canlı yayında tokat atan Muharrem Sarıkaya’ya gönderme yaptı.

Üniversite öğrencisi genç kadınların desteklenmesi amacıyla düzenlenen 'Geleceğin Güçlü Kadınları' programının gecesinde 'ilham veren' kadınların tasarımları açık artırmada Cem Yılmaz tarafından satıldı. Yılmaz, İHA muhabirine tokat atan Muharrem Sarıkaya'ya da gönderme yaptı.

Sahnede mikrofon konusunda kendisine yardımcı olan çalışana vuruyormuş gibi yapan Cem Yılmaz, “Öyle bir şey vardı çok tutmuştu, devamı çekildi” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.