ÇAYIROVA'DA Kİ O PROJE ÇİFTÇİ'NİN YAKIN TAKİBİNDE

İlçeler 22.06.2022 - 06:52, Güncelleme: 22.06.2022 - 07:07
 

ÇAYIROVA'DA Kİ O PROJE ÇİFTÇİ'NİN YAKIN TAKİBİNDE

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçede yaşayan engelli vatandaşların gündelik yaşamını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği Engelliler Merkezi Projesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Çiftçi dün incelemeye gittiği inşaat alınından yaptığı açıklamada "Engelli bireylerimizin gündelik yaşamını kolaylaştırmaya çok az kaldı. Kaba inşaatını bitirmek üzere olduğumuz ve süratle ince işçiliğini tamamlayacağımız Engelliler Merkezi projemizi çok yakından takip ediyorum." ifadelerien yer verdi.. ENGELLİLERİN GÜNDELİK YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRACAK Çayırova’da yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak Çayırova Belediyesi Engelliler Merkezi projesi hızla ilerliyor. İlçede yoğun bir nüfusa sahip engelli vatandaşların sosyal hayata katılmalarına imkan sunmak için tasarlanan projenin kaba inşaatı bitmek üzere.  Yaklaşık 5 dönüm arazi üzerinde 3824 m2’si kapalı 3 katlı yapılan Engelliler Merkezinde her şey ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı. Engellilerin gündelik yaşamını kolaylaştıracak merkezde; konferans salonu, atölyeler, oyun, veli eğitim, öğretmenler odası, spor salonu, duyu bütünleme odası, sesli kütüphane, özel oyun ve park alanı gibi birçok bölüm yer alacak.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçede yaşayan engelli vatandaşların gündelik yaşamını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği Engelliler Merkezi Projesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Çiftçi dün incelemeye gittiği inşaat alınından yaptığı açıklamada "Engelli bireylerimizin gündelik yaşamını kolaylaştırmaya çok az kaldı. Kaba inşaatını bitirmek üzere olduğumuz ve süratle ince işçiliğini tamamlayacağımız Engelliler Merkezi projemizi çok yakından takip ediyorum." ifadelerien yer verdi..

ENGELLİLERİN GÜNDELİK YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRACAK

Çayırova’da yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak Çayırova Belediyesi Engelliler Merkezi projesi hızla ilerliyor. İlçede yoğun bir nüfusa sahip engelli vatandaşların sosyal hayata katılmalarına imkan sunmak için tasarlanan projenin kaba inşaatı bitmek üzere. 

Yaklaşık 5 dönüm arazi üzerinde 3824 m2’si kapalı 3 katlı yapılan Engelliler Merkezinde her şey ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı. Engellilerin gündelik yaşamını kolaylaştıracak merkezde; konferans salonu, atölyeler, oyun, veli eğitim, öğretmenler odası, spor salonu, duyu bütünleme odası, sesli kütüphane, özel oyun ve park alanı gibi birçok bölüm yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.