ÇAYIROVA SELE TESLİM OLDU: BARAN AYDIN İSYAN ETTİ

İlçeler 01.09.2024 - 16:29, Güncelleme: 01.09.2024 - 16:29
 

ÇAYIROVA SELE TESLİM OLDU: BARAN AYDIN İSYAN ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'de bugün yaşanan sağanak yağmur Çayırova ilçesinde yaşamı olumsuz derecede etkiledi. Çayırova'da yollar çöküp, taksiler çukurlara düşerek yollarda kalırken, çok sayıda ev ve iş yerleri ise su baskınına uğradı.. CHP Kocaeli ve Çayırova Belediye Meclis üyesi Baran Aydın selden mağdur olan vatandaşların yanına giderek onalara yardımcı olmaya çalıştı ve sorunlarını en yüksek yerlere kadar taşıyacağına dair söz verdi.. Çayırova'da yaşanan bu olumsuz tablonun sorumlusunun Çayırova Belediyesi olduğunu dile getiren Baran Aydın sosyal medya sayfasından da gsöterdiği tepkisinde şu ifadelere yer verdi; "Çayırova Belediye Başkanını göreve davet ediyorum….!!! Vatandaş yine size ulaşamadı her zamanki gibi ve siz yine Çayırova halkını şaşırtmadınız. Kim benim hakkımda ne konuşmuş diye takip etmek yerine rica ediyorum. Çayırovalı hemşerilerimizin sorunlarına çözüm sağlayın. Enerjinizi bu yönde kullanın rica ediyoruz . 11 ve 27 Temmuz'da yağan yağmur sonrası uyardık, evler su altında kaldı, esnafların dükkanları sular altında kaldı, mahallelerde logarlar patladı.Araçlar sulara gömüldü. Vatandaşa tavsiyemiz, Hava durumu takip edin, yağmur varsa kendi tedbirlerinizi kendiniz alın, yağmurluk, can simidi, ve şişme botunuzu alın. Esnaflarımız elinde çekpas ile hazır kıta bekleyin, boş kovalarınız hazırda bulunsun acil durumlar nedeniyle.Çünkü mevcut belediye başkanımızın bu konuyu görev süresi boyunca çözüme kavuşturamayacağı açık ve net belli. Yağmur sonrası kritik olan noktalar tespit edilseydi, gerekli tedbirler alınsaydı. Kentimizde bugün vatandaşlar mağduriyeti yaşamazdı."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'de bugün yaşanan sağanak yağmur Çayırova ilçesinde yaşamı olumsuz derecede etkiledi. Çayırova'da yollar çöküp, taksiler çukurlara düşerek yollarda kalırken, çok sayıda ev ve iş yerleri ise su baskınına uğradı..

CHP Kocaeli ve Çayırova Belediye Meclis üyesi Baran Aydın selden mağdur olan vatandaşların yanına giderek onalara yardımcı olmaya çalıştı ve sorunlarını en yüksek yerlere kadar taşıyacağına dair söz verdi..

Çayırova'da yaşanan bu olumsuz tablonun sorumlusunun Çayırova Belediyesi olduğunu dile getiren Baran Aydın sosyal medya sayfasından da gsöterdiği tepkisinde şu ifadelere yer verdi;

"Çayırova Belediye Başkanını göreve davet ediyorum….!!! Vatandaş yine size ulaşamadı her zamanki gibi ve siz yine Çayırova halkını şaşırtmadınız. Kim benim hakkımda ne konuşmuş diye takip etmek yerine rica ediyorum. Çayırovalı hemşerilerimizin sorunlarına çözüm sağlayın. Enerjinizi bu yönde kullanın rica ediyoruz .

11 ve 27 Temmuz'da yağan yağmur sonrası uyardık, evler su altında kaldı, esnafların dükkanları sular altında kaldı, mahallelerde logarlar patladı.Araçlar sulara gömüldü.
Vatandaşa tavsiyemiz, Hava durumu takip edin, yağmur varsa kendi tedbirlerinizi kendiniz alın, yağmurluk, can simidi, ve şişme botunuzu alın. Esnaflarımız elinde çekpas ile hazır kıta bekleyin, boş kovalarınız hazırda bulunsun acil durumlar nedeniyle.Çünkü mevcut belediye başkanımızın bu konuyu görev süresi boyunca çözüme kavuşturamayacağı açık ve net belli. Yağmur sonrası kritik olan noktalar tespit edilseydi, gerekli tedbirler alınsaydı. Kentimizde bugün vatandaşlar mağduriyeti yaşamazdı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.