ÇAYIROVA MİLLET İTTİFAKI ''ORTAK ADAY'' İÇİN TOPLANDI

Siyaset 20.11.2023 - 05:13, Güncelleme: 20.11.2023 - 05:32
 

ÇAYIROVA MİLLET İTTİFAKI ''ORTAK ADAY'' İÇİN TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinin Millet İttifakı ortağı partilerinin Çayırova ilçe Teşkilatlarının, 2024 yerel seçimlerinde için Çayırova'da "Ak Parti ve MHP'ye karşı ortak aday" çıkarmasına kesin gözle baklırken, dün akşam Çayırova'da kritik bir toplantı gerçekleşti.. Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Sayın Hasan Bitmez, CHP İlçe Başkanı Binali Eniş, İYİ Parti İlçe Başkanı İlhami Bayrak, DEVA Partisi ilçe başkanı Mehmet Saraç ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen bu toplantıda "yerel seçim ortaklığı"nın ele alındığı öğrenildi.. CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç bu toplantı için yaptığı açıklamada "Kocaeli Milletvekili Sayın Hasan Bitmez'in katılımıyla,Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir evsahipliğinde, millet ittifakının Çayırova temsilcileri olarak bir araya geldik. Gündemimizde yaklaşan yerel seçimler ve tabiki Çayırova'mız vardı. Hep birlikte "Yaşanılabilir bir Çayırova" hedefine yürüyoruz..."sözleri ile paylaştı. Saadet Partisi Çayırova sosyal medya sayfasından ise şu açıklam yapıldı; "Saadet Partisi Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez, geçtiğimiz dönemde 'Millet İttidakı'nı' oluşturan siyasi partilerinin Çayırova İlçe Başkanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Çayırova İlçe Başkanımız Sinan Aydemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen programa katılım sağlayan kıymetli ilçe başkanları, CHP İlçe Başkanı Binali Eniş, İyi Parti İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç beylere şükranlarımızı sunuyoruz."  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinin Millet İttifakı ortağı partilerinin Çayırova ilçe Teşkilatlarının, 2024 yerel seçimlerinde için Çayırova'da "Ak Parti ve MHP'ye karşı ortak aday" çıkarmasına kesin gözle baklırken, dün akşam Çayırova'da kritik bir toplantı gerçekleşti..

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Sayın Hasan Bitmez, CHP İlçe Başkanı Binali Eniş, İYİ Parti İlçe Başkanı İlhami Bayrak, DEVA Partisi ilçe başkanı Mehmet Saraç ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen bu toplantıda "yerel seçim ortaklığı"nın ele alındığı öğrenildi..

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç bu toplantı için yaptığı açıklamada "Kocaeli Milletvekili Sayın Hasan Bitmez'in katılımıyla,Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir evsahipliğinde, millet ittifakının Çayırova temsilcileri olarak bir araya geldik. Gündemimizde yaklaşan yerel seçimler ve tabiki Çayırova'mız vardı. Hep birlikte "Yaşanılabilir bir Çayırova" hedefine yürüyoruz..."sözleri ile paylaştı.

Saadet Partisi Çayırova sosyal medya sayfasından ise şu açıklam yapıldı;
"Saadet Partisi Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez, geçtiğimiz dönemde 'Millet İttidakı'nı' oluşturan siyasi partilerinin Çayırova İlçe Başkanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Çayırova İlçe Başkanımız Sinan Aydemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen programa katılım sağlayan kıymetli ilçe başkanları, CHP İlçe Başkanı Binali Eniş, İyi Parti İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç beylere şükranlarımızı sunuyoruz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.