Çalışkan’dan Hürriyet’e jet yanıt: ''Siz eldiven mi takıyorsunuz?''

İlçeler 21.07.2024 - 19:40, Güncelleme: 21.07.2024 - 19:40
 

Çalışkan’dan Hürriyet’e jet yanıt: ''Siz eldiven mi takıyorsunuz?''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Erol Çalışkan, pazar günü bile tartışma konusu bulmayı başaran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yanıt verdi. İzmit Belediyesi’nin kullandığı her malzemenin kötü olduğunu, Rauf Orbay Sokak’ın kaçıncı kez çöktüğünü bölge esnafının bile unuttuğunu ama suçu atacak yer aradığını belirterek şunları söyledi: HERŞEYİNİZ KÖTÜ “Hayatı kavga üzerine kurulu Fatma Hanım, pazar günü kendine yazacak bir konu bulmuş yine! Neymiş, Fethiye Caddesi’nde çalışan İSU’ya ait kepçenin demir ağzı yerden destek alırken taşları çizmiş! Acaba kendileri iş makinalarının kepçesine eldiven geçirerek mi çalışıyor, ya da yere örtü mü seriyor? Ne yapsın İSU, çalışmasın mı, sizin gibi iş yapmadan günü mü geçirsin? Üstelik esnafımızı da düşünerek hafta içi yerine hafta sonu bu çalışmayı yapıyor. Laf çakacağınıza teşekkür etmek gerekmez mi? Ayrıca kullandığınız her malzeme kötü ve yetersiz. Döktüğünüz beton, döşediğiniz taş kısa sürede çöküyor, kırılıyor, bozuluyor. Sadece Fethiye Caddesi’nde değil, farklı noktalarda da bu örnekler mevcut. Örnek, yine kısa süre önce yenilediğiniz Rauf Orbay Sokak, her gece trafiğe kapandığı halde kaçıncı kez çöktü, kaç defa taşları değiştiniz söyler misiniz?”
KOCAELİ HABERİ

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Erol Çalışkan, pazar günü bile tartışma konusu bulmayı başaran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yanıt verdi. İzmit Belediyesi’nin kullandığı her malzemenin kötü olduğunu, Rauf Orbay Sokak’ın kaçıncı kez çöktüğünü bölge esnafının bile unuttuğunu ama suçu atacak yer aradığını belirterek şunları söyledi:

HERŞEYİNİZ KÖTÜ
“Hayatı kavga üzerine kurulu Fatma Hanım, pazar günü kendine yazacak bir konu bulmuş yine!
Neymiş, Fethiye Caddesi’nde çalışan İSU’ya ait kepçenin demir ağzı yerden destek alırken taşları çizmiş!
Acaba kendileri iş makinalarının kepçesine eldiven geçirerek mi çalışıyor, ya da yere örtü mü seriyor?
Ne yapsın İSU, çalışmasın mı, sizin gibi iş yapmadan günü mü geçirsin?
Üstelik esnafımızı da düşünerek hafta içi yerine hafta sonu bu çalışmayı yapıyor.
Laf çakacağınıza teşekkür etmek gerekmez mi?
Ayrıca kullandığınız her malzeme kötü ve yetersiz.
Döktüğünüz beton, döşediğiniz taş kısa sürede çöküyor, kırılıyor, bozuluyor.
Sadece Fethiye Caddesi’nde değil, farklı noktalarda da bu örnekler mevcut.
Örnek, yine kısa süre önce yenilediğiniz Rauf Orbay Sokak, her gece trafiğe kapandığı halde kaçıncı kez çöktü, kaç defa taşları değiştiniz söyler misiniz?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.