BÜYÜKŞEHİR O İLDE YARALARI SARIYOR

Gündem 06.07.2022 - 11:16, Güncelleme: 06.07.2022 - 11:16
 

BÜYÜKŞEHİR O İLDE YARALARI SARIYOR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sel felaketi yaşanan Düzce’de afetin yaralarını sarıyor Büyükşehir ekipleri, Düzce’de yaraları sarıyor Düzce’de sağanak yağış geçtiğimiz hafta hayatı olumsuz etkileyerek sel ve toprak kaymasına sebep olmuştu. Bartın’da yaşanan sel felaketi sonrası Düzce’ye de iş makineleriyle yardım götüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sel felaketinin ardından yapılan çalışmalara katkı sunuyor. DERE YATAĞI GENİŞLETİLİYOR Uğursuyu deresinde yaşanan sel taşkınının getirdiği birikintiyi dozerle temizleyen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, köylere ulaşımın sağlandığı yolun açılması için dere yatağı temizleme ve yol yapım çalışması yapıyor. Büyükşehir Yol Bakım Timi bölgede bir haftadır çalışmalara katılıyor. Düzce’de ekipler, 1 tır, 1 dozer ve 4 personelle yol açma, yol genişletme dere yatağı genişletme çalışmaları yapıyor.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sel felaketi yaşanan Düzce’de afetin yaralarını sarıyor

Büyükşehir ekipleri, Düzce’de yaraları sarıyor

Düzce’de sağanak yağış geçtiğimiz hafta hayatı olumsuz etkileyerek sel ve toprak kaymasına sebep olmuştu. Bartın’da yaşanan sel felaketi sonrası Düzce’ye de iş makineleriyle yardım götüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sel felaketinin ardından yapılan çalışmalara katkı sunuyor.

DERE YATAĞI GENİŞLETİLİYOR

Uğursuyu deresinde yaşanan sel taşkınının getirdiği birikintiyi dozerle temizleyen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, köylere ulaşımın sağlandığı yolun açılması için dere yatağı temizleme ve yol yapım çalışması yapıyor. Büyükşehir Yol Bakım Timi bölgede bir haftadır çalışmalara katılıyor. Düzce’de ekipler, 1 tır, 1 dozer ve 4 personelle yol açma, yol genişletme dere yatağı genişletme çalışmaları yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.