BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN DARICALILARA UYARI

İlçeler 10.10.2024 - 14:42, Güncelleme: 10.10.2024 - 14:42
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN DARICALILARA UYARI

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Darıca İlçesi, Sırasöğütler Mahallesi, Çelikoğlu Caddesi üzerinde altyapı imalat çalışması yapılacak Çalışma 11 Ekim'de başlayıp 15 Aralık'a kadar sürecek olup, çalışma süresince bu bölge araç trafiğe kapalı olacak. Büyükşehir Belediyesi açıklamasında çalışma süresince tüm sürücü ve yayaların trafik işaret ve işaretçilerine uymasını önemle rica etti.  
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Darıca İlçesi, Sırasöğütler Mahallesi, Çelikoğlu Caddesi üzerinde altyapı imalat çalışması yapılacak

Çalışma 11 Ekim'de başlayıp 15 Aralık'a kadar sürecek olup, çalışma süresince bu bölge araç trafiğe kapalı olacak. Büyükşehir Belediyesi açıklamasında çalışma süresince tüm sürücü ve yayaların trafik işaret ve işaretçilerine uymasını önemle rica etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.