BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ORHAN TANIŞ'IN ACI GÜNÜ

Siyaset 29.06.2022 - 19:43, Güncelleme: 29.06.2022 - 19:49
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ORHAN TANIŞ'IN ACI GÜNÜ

kocaeli haberi
CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye ve Karamürsel Belediye Meclis üyesi Orhan Tanış'ın kayınpederi Sadık Erbay vefat etti.. Orhan Tanış bu acı haberini sosyal medyadan "Eşim Ayten Erbay Tanış’ın babası, değerli büyüğüm kayınpederim Sadık Erbay vefat etmiştir. Cenazesi yarın (perşembe günü) Kaytazdere Beldesi Beşevler Camiinde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karamürsel Yeni Mezarlıkta defnedilecektir. Allah rahmet eylesin." ifadeleri ile duyurdu.. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..  
kocaeli haberi

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye ve Karamürsel Belediye Meclis üyesi Orhan Tanış'ın kayınpederi Sadık Erbay vefat etti..

Orhan Tanış bu acı haberini sosyal medyadan "Eşim Ayten Erbay Tanış’ın babası, değerli büyüğüm kayınpederim Sadık Erbay vefat etmiştir. Cenazesi yarın (perşembe günü) Kaytazdere Beldesi Beşevler Camiinde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karamürsel Yeni Mezarlıkta defnedilecektir. Allah rahmet eylesin." ifadeleri ile duyurdu..

Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.