BÜYÜKGÖZ'ÜN YENİ TANITIM KURMAYLARI 'DUYGUSALCI' ÇIKTI

Siyaset 29.07.2024 - 09:53, Güncelleme: 29.07.2024 - 09:53
 

BÜYÜKGÖZ'ÜN YENİ TANITIM KURMAYLARI 'DUYGUSALCI' ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Gebze belediye başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz A takımında radikal değişikliklere giderek Özel Kalem Müdürü Mücahit Birben'i de belediye başkan yardımcısı yaptı ve Basın Yayın ve Halkla ilişkilerden biriminin sorumluluğunu da ona bağladı. Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürlüğüne ise Burhanettin Demirci'yi getirdi.. Bu görev değişikliğinin, Başkan Büyükgöz'ün imaj ve tanıtımına nasıl yansıyacağı merak edilirken, bunun ilk işareti  "duygusal" olarak geldi. Yeni Basın Yayın ekibi, Zinnur Büyükgöz'ün sosyal medya sayfasından, Başkan Büyükgöz'ün ağaçların yeşil yapraklarıyla ilgilendiği bir fotoğraf karesini şair İbrahim Sadri'nin aşağıdaki şiir mısraları ile paylaştı; "Bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim. Biz de soluk alıp vermedeyiz, Yani her insan gibi sevmekteyiz, sevilecek şeyleri. Bir kır çiçeğini, çimeni, toprağı, börtü böceği..."
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Gebze belediye başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz A takımında radikal değişikliklere giderek Özel Kalem Müdürü Mücahit Birben'i de belediye başkan yardımcısı yaptı ve Basın Yayın ve Halkla ilişkilerden biriminin sorumluluğunu da ona bağladı. Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürlüğüne ise Burhanettin Demirci'yi getirdi..

Bu görev değişikliğinin, Başkan Büyükgöz'ün imaj ve tanıtımına nasıl yansıyacağı merak edilirken, bunun ilk işareti  "duygusal" olarak geldi. Yeni Basın Yayın ekibi, Zinnur Büyükgöz'ün sosyal medya sayfasından, Başkan Büyükgöz'ün ağaçların yeşil yapraklarıyla ilgilendiği bir fotoğraf karesini şair İbrahim Sadri'nin aşağıdaki şiir mısraları ile paylaştı;

"Bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim.
Biz de soluk alıp vermedeyiz,
Yani her insan gibi sevmekteyiz, sevilecek şeyleri.
Bir kır çiçeğini, çimeni, toprağı, börtü böceği..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.