Büyükgöz’den Vali Aktaş’a Çifte Ziyaret

Güncel 25.07.2024 - 06:47, Güncelleme: 25.07.2024 - 06:47
 

Büyükgöz’den Vali Aktaş’a Çifte Ziyaret

KOCAELİ HABERİ
Vali İlhami Aktaş, kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etmeye devam ediyor. Gebze Büyükşehir Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Gebze Büyükşehir Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile bir süre görüşüp, sohbet ederek, Gebze ilçemizde yapımı devam eden hizmet ve yatırımlar ile yapımı planlanan projeler hakkında istişarede bulundular. Vali İlhami Aktaş ile Erzurum'dan hemşeri olduğu için de aynı zamanda hemşerisine "hoşgeldiniz"ziyareti de yapmış olan Zinnur Büyükgöz'de bu ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Valimiz Sayın İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek, yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledik" sözleri ile paylaştı..    
KOCAELİ HABERİ

Vali İlhami Aktaş, kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etmeye devam ediyor. Gebze Büyükşehir Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Gebze Büyükşehir Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile bir süre görüşüp, sohbet ederek, Gebze ilçemizde yapımı devam eden hizmet ve yatırımlar ile yapımı planlanan projeler hakkında istişarede bulundular.

Vali İlhami Aktaş ile Erzurum'dan hemşeri olduğu için de aynı zamanda hemşerisine "hoşgeldiniz"ziyareti de yapmış olan Zinnur Büyükgöz'de bu ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Valimiz Sayın İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek, yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledik" sözleri ile paylaştı..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.