BÜYÜKGÖZ'DEN GEBZESPOR BAŞKANI TAT'A TAM DESTEK

Spor 01.09.2024 - 16:03, Güncelleme: 01.09.2024 - 16:03
 

BÜYÜKGÖZ'DEN GEBZESPOR BAŞKANI TAT'A TAM DESTEK

KOCAELİ HABERİ
Gebzespor'un bugün gerçekleşen kongresinde mevcuy başkan Av. Resul Tat yeniden başkan seçildi.  Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Resul Tat'a desteğini kongreden sonra sosyal medyadan paylaştığı şu açıklam ile gösterdi; "Kimsenin şüphesi olmasın. Gebze’mizin en kıymetlisi #MorMenekşe’mize dün olduğu gibi, bugünde desteğimiz devam edecek. Gebzespor’umuz hak ettiği yerlerde olacak. Kentimizi, taraftarımızı, camiamızı ve tüm Gebzelileri gururlandıracak. Kongrede yeniden Başkan seçilen Resul Tat Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum."  
KOCAELİ HABERİ

Gebzespor'un bugün gerçekleşen kongresinde mevcuy başkan Av. Resul Tat yeniden başkan seçildi. 

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Resul Tat'a desteğini kongreden sonra sosyal medyadan paylaştığı şu açıklam ile gösterdi;
"Kimsenin şüphesi olmasın. Gebze’mizin en kıymetlisi #MorMenekşe’mize dün olduğu gibi, bugünde desteğimiz devam edecek. Gebzespor’umuz hak ettiği yerlerde olacak. Kentimizi, taraftarımızı, camiamızı ve tüm Gebzelileri gururlandıracak. Kongrede yeniden Başkan seçilen Resul Tat Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum."
Bir 19 kişi ve yazı görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.