BÜYÜKGÖZ'DEN 'ÇÖKEN CAMİ İSKELESİ' AÇIKLAMASI

Dünya 29.11.2021 - 16:20, Güncelleme: 29.11.2021 - 16:20
 

BÜYÜKGÖZ'DEN 'ÇÖKEN CAMİ İSKELESİ' AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de şiddetli fırtınanın etkisiyle Sarı cami iskelesi çöktü. Kazada 8 işçi yaralandı. Beylikbağı Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerindeki Sarı Cami inşaatında meydana gelen olayda şiddetli fırtına işçilerin çalıştığı esnada camideki iskeleyi çökertti. Kazada 8 işçi yaralanırken, olay yerine çok sayıda itfaye ve ambulans sevk edildi. Olay yerine giden Gebze Belediye Başkanı Zünnur Büyükgöz yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi; "Değerli gebzeli hemşehrilerimiz, Beylikbağı Sarı Camii ve meydan projesi inşaatı devam ederken, ilçemizde etkili olan lodos nedeniyle camii inşaatının kubbesinde bulunan iskele devrilerek kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan işçilerimizin sağlık durumları iyi ve Fatih devlet hastanesinde tedavileri devam etmektedir. Kazada yaralanan işçilerimize geçmiş olsun temennilerimizi iletir, saygılar sunarız."  
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de şiddetli fırtınanın etkisiyle Sarı cami iskelesi çöktü. Kazada 8 işçi yaralandı.

Beylikbağı Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerindeki Sarı Cami inşaatında meydana gelen olayda şiddetli fırtına işçilerin çalıştığı esnada camideki iskeleyi çökertti. Kazada 8 işçi yaralanırken, olay yerine çok sayıda itfaye ve ambulans sevk edildi.

Olay yerine giden Gebze Belediye Başkanı Zünnur Büyükgöz yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi;

"Değerli gebzeli hemşehrilerimiz, Beylikbağı Sarı Camii ve meydan projesi inşaatı devam ederken, ilçemizde etkili olan lodos nedeniyle camii inşaatının kubbesinde bulunan iskele devrilerek kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan işçilerimizin sağlık durumları iyi ve Fatih devlet hastanesinde tedavileri devam etmektedir. Kazada yaralanan işçilerimize geçmiş olsun temennilerimizi iletir, saygılar sunarız."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.