BÜYÜKGÖZ VE ÇAKMAK CAMİYE GİTTİ

Siyaset 31.10.2021 - 10:25, Güncelleme: 31.10.2021 - 10:25
 

BÜYÜKGÖZ VE ÇAKMAK CAMİYE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz , Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ile birlikte Gebze Beylikbağı mahallesinden Camiye giderek sabah namazını kıldı. Namazın ardından cemaate ikram edilen simit, çay, ekmek ve çorba eşliğinde sohbet eden Zinnur Büyükgöz o anların tüm fotoğraflarını sosyal medyadan "Kıymetli hemşehrilerimizle, Sabah namazının huzurunu,seher vaktinin bereketini paylaştık." ifadeleriyle paylaştı.. Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak'da aynı fotoğrafları "Güne Beylikbağı Mahallesi’nde Karadeniz Nur Camii’nde hemşerilerimizle beraber sabah namazını kılarak başladık. Rabbim; Günümüzü güzel, işlerimizde hayırlar, iyilikler ve muvaffakiyetler ihsân eylesin!" mesajı ile paylaştı.. Yalçın Acar isimli takipçisi ise Zinnur Büyükgöz'ün paylaşımının altına "Proğramınızı önceden paylaşın da belki sayeniz de bir sabah namazını biz de cami de kılarız" yorumunu yazdı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz , Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ile birlikte Gebze Beylikbağı mahallesinden Camiye giderek sabah namazını kıldı. Namazın ardından cemaate ikram edilen simit, çay, ekmek ve çorba eşliğinde sohbet eden Zinnur Büyükgöz o anların tüm fotoğraflarını sosyal medyadan "Kıymetli hemşehrilerimizle, Sabah namazının huzurunu,seher vaktinin bereketini paylaştık." ifadeleriyle paylaştı..

Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak'da aynı fotoğrafları "Güne Beylikbağı Mahallesi’nde Karadeniz Nur Camii’nde hemşerilerimizle beraber sabah namazını kılarak başladık. Rabbim; Günümüzü güzel, işlerimizde hayırlar, iyilikler ve muvaffakiyetler ihsân eylesin!" mesajı ile paylaştı..

Yalçın Acar isimli takipçisi ise Zinnur Büyükgöz'ün paylaşımının altına "Proğramınızı önceden paylaşın da belki sayeniz de bir sabah namazını biz de cami de kılarız" yorumunu yazdı..

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.