Burcu Esmersoy bu tatil için 250 bin TL harcadı

Magazin - Cemiyet 13.04.2022 - 09:12, Güncelleme: 13.04.2022 - 09:12
 

Burcu Esmersoy bu tatil için 250 bin TL harcadı

kocaelihaberi
Geçen yıl birlikte çalıştığı ekibine sürpriz yaparak Maldivler’e götüren Burcu Esmersoy, "Kendimi ve sevdiklerimi ödüllendirmeyi seviyorum" demişti. Esmersoy, sosyal medya ekibini şimdi de bakın nereye götürdü... Burcu Esmersoy, marka işbirlikleri, reklamlar, sosyal medya gelirleri derken para basıyor. Esmersoy başarısında büyük payı olan 6 kişilik ekibini teşekkür amacıyla Dubai’ye tatile götürdü. Hiçbir masraftan kaçınmayan Esmersoy, ekibiyle Ceasars Palace Bluewaters adlı otelde kaldı. Esmersoy bu tatil için 250 bin TL harcadı. Öte yandan Burcu Esmersoy, geçen yılda ekibine sürpriz yaptı. Kuaför, makyöz, fotoğrafçı ve sosyal medya sorumlusundan oluşan 4 kişilik ekibini nisanda Maldivler’e tatile götürmüştü. Esmersoy, “Kendimi ve sevdiklerimi ödüllendirmeyi seviyorum. Ekibimi yeni sezona motive olmaları için sessiz sedasız Maldivler’de 15 senedir gittiğim otele götürdüm” dedi. Maldivler tatili de Burcu Esmersoy’a 100 bin TL’ye mal olmuştu.
kocaelihaberi

Geçen yıl birlikte çalıştığı ekibine sürpriz yaparak Maldivler’e götüren Burcu Esmersoy, "Kendimi ve sevdiklerimi ödüllendirmeyi seviyorum" demişti. Esmersoy, sosyal medya ekibini şimdi de bakın nereye götürdü...

Burcu Esmersoy, marka işbirlikleri, reklamlar, sosyal medya gelirleri derken para basıyor. Esmersoy başarısında büyük payı olan 6 kişilik ekibini teşekkür amacıyla Dubai’ye tatile götürdü. Hiçbir masraftan kaçınmayan Esmersoy, ekibiyle Ceasars Palace Bluewaters adlı otelde kaldı. Esmersoy bu tatil için 250 bin TL harcadı.

Öte yandan Burcu Esmersoy, geçen yılda ekibine sürpriz yaptı. Kuaför, makyöz, fotoğrafçı ve sosyal medya sorumlusundan oluşan 4 kişilik ekibini nisanda Maldivler’e tatile götürmüştü. Esmersoy, “Kendimi ve sevdiklerimi ödüllendirmeyi seviyorum. Ekibimi yeni sezona motive olmaları için sessiz sedasız Maldivler’de 15 senedir gittiğim otele götürdüm” dedi.

Maldivler tatili de Burcu Esmersoy’a 100 bin TL’ye mal olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.