BURAK ULUKÖYLÜ CUMHURBAŞKANI ADAYINI BELLİ ETTİ

Siyaset 01.09.2024 - 01:39, Güncelleme: 01.09.2024 - 01:39
 

BURAK ULUKÖYLÜ CUMHURBAŞKANI ADAYINI BELLİ ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze siyaset ve hukuk camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan ve hem İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı’ndan hem de İYİ Parti’den istifa ederek, CHP saflarına katılan Av. Burak Uluköylü geçtiğimiz gün CHP Gebze İlçe Örgütü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle düzenlenen alternatif çelenk sunma törenine CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile katılarak aktif siyaset sinyallerini vermişti.. Av. Burak Uluköylü dün akşam da, 2028 genel seçimlerinde CHP'nin olası Cumhurbaşkanı adayı olması beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmmaoğlu'nun, İstanbul'da ki Zafer Bayramı kutlam programındaki konuşma anının fotoğraflarını sosyal medayadan "Yüce Allah seni hep var etsin Ekrem İmamoğlu başkanım…" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze siyaset ve hukuk camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan ve hem İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı’ndan hem de İYİ Parti’den istifa ederek, CHP saflarına katılan Av. Burak Uluköylü geçtiğimiz gün CHP Gebze İlçe Örgütü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle düzenlenen alternatif çelenk sunma törenine CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile katılarak aktif siyaset sinyallerini vermişti..

Av. Burak Uluköylü dün akşam da, 2028 genel seçimlerinde CHP'nin olası Cumhurbaşkanı adayı olması beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmmaoğlu'nun, İstanbul'da ki Zafer Bayramı kutlam programındaki konuşma anının fotoğraflarını sosyal medayadan "Yüce Allah seni hep var etsin Ekrem İmamoğlu başkanım…" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.