BÜNYAMİN ÇİFTÇİ DAĞITTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Siyaset 28.03.2024 - 08:45, Güncelleme: 28.03.2024 - 08:45
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ DAĞITTIRMAYA DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Çayırova belediye başkanı ve Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı Bünyamin Çiftçi seçim çalışmaları kapsamında hanelere, içinde hediyesinin ve tanıtım broşürülerinin olduğu bez poşetlerini dağıttırmaya devam ediyor.. Ak Partili kadınlar tarafından dün gece saat 22:40'da yapılan hediye dağıtımı,  AK Kadın Çayırova sosyal medya sayfasından "Biz yine bildiğiniz gibi sahadayız. 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden çalışacağız." sözleri ile paylaşıldı.. 
KOCAELİ HABERİ

Çayırova belediye başkanı ve Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı Bünyamin Çiftçi seçim çalışmaları kapsamında hanelere, içinde hediyesinin ve tanıtım broşürülerinin olduğu bez poşetlerini dağıttırmaya devam ediyor..

Ak Partili kadınlar tarafından dün gece saat 22:40'da yapılan hediye dağıtımı,  AK Kadın Çayırova sosyal medya sayfasından "Biz yine bildiğiniz gibi sahadayız. 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden çalışacağız." sözleri ile paylaşıldı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.