BUGÜN KOCAELİ'NİN YARISINDA ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

Güncel 28.07.2024 - 10:07, Güncelleme: 28.07.2024 - 10:07
 

BUGÜN KOCAELİ'NİN YARISINDA ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

KOCAELİ HABER
SEDAŞ tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bugün Kocaeli’nin 12 ilçesinden tam6 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak. EDAŞ tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bugün Kocaeli’nin; Darıca, Kartepe, Başiskele, Çayırova, Gebze ve Dilovası ilçelerinde elektrikler kesilecek. Kesinti olan ilçe ve mahalleleri okumak için tıklayınız. 
KOCAELİ HABER

SEDAŞ tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bugün Kocaeli’nin 12 ilçesinden tam6 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak.

EDAŞ tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bugün Kocaeli’nin; Darıca, Kartepe, Başiskele, Çayırova, Gebze ve Dilovası ilçelerinde elektrikler kesilecek.

Kesinti olan ilçe ve mahalleleri okumak için tıklayınız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.