BU KEZ YÜKLÜ İNDİRİM GELDİ

Ekonomi 28.06.2022 - 10:17, Güncelleme: 28.06.2022 - 10:17
 

BU KEZ YÜKLÜ İNDİRİM GELDİ

kocaeli haberi
Son aylarda gelen büyük zamlarla fiyatı hızla artan motorinde bugün indirim var. Akaryakıt sektörü kaynaklarının aktardığına göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatı 2 lira 50 kuruş düşecek. Benzin fiyatında ise değişim olmayacak. 24 Haziran Cuma günü 17,37 olan Merkez Bankası’nın gösterge dolar/TL kuru, dün 16,67 seviyesindeydi. BDDK’nın TL ticari kredilere döviz sınırlaması getirmesiyle döviz kurları düşmüştü. YENİ FİYATLAR NE OLACAK? İndirimle birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak 27,44 TL’ye, Benzinin litre fiyatı ise yaklaşık olarak 27,26 TL’ye ulaştı.
kocaeli haberi

Son aylarda gelen büyük zamlarla fiyatı hızla artan motorinde bugün indirim var. Akaryakıt sektörü kaynaklarının aktardığına göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatı 2 lira 50 kuruş düşecek. Benzin fiyatında ise değişim olmayacak. 24 Haziran Cuma günü 17,37 olan Merkez Bankası’nın gösterge dolar/TL kuru, dün 16,67 seviyesindeydi. BDDK’nın TL ticari kredilere döviz sınırlaması getirmesiyle döviz kurları düşmüştü.

YENİ FİYATLAR NE OLACAK?

İndirimle birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak 27,44 TL’ye, Benzinin litre fiyatı ise yaklaşık olarak 27,26 TL’ye ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.