BİZİM BAŞKANLAR KAMPA GİRDİ

Siyaset 01.07.2024 - 07:15, Güncelleme: 01.07.2024 - 07:15
 

BİZİM BAŞKANLAR KAMPA GİRDİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti'nin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki bir otelde düzenlediği 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı', dün başladı. Üç gün sürmesi planlanan istişare ve değerlendirme kampına bugün katılacak olan Ak Parti Genl Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlarına hitap etmesi bekleniyor.. Kocaeli'de Ak Partili dokuz ilçe belediye başkanı da, 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı'na tam katılım sağladı. Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyaminm Çiftçi ile birlikte çekildikleri fotoğraf karesini sosyal medyadan "Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Genel Başkanvekilimiz Sayın Mustafa Elitaş ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın konuşmalarını dinledik." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti'nin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki bir otelde düzenlediği 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı', dün başladı. Üç gün sürmesi planlanan istişare ve değerlendirme kampına bugün katılacak olan Ak Parti Genl Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlarına hitap etmesi bekleniyor..

Kocaeli'de Ak Partili dokuz ilçe belediye başkanı da, 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı'na tam katılım sağladı. Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyaminm Çiftçi ile birlikte çekildikleri fotoğraf karesini sosyal medyadan "Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda Genel Başkanvekilimiz Sayın Mustafa Elitaş ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın konuşmalarını dinledik." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.