Bir gemi kazasında botuna Sedat Peker'i mi Bilal Erdoğan'ı mı alırsın?

Güncel 03.11.2021 - 07:04, Güncelleme: 03.11.2021 - 07:45
 

Bir gemi kazasında botuna Sedat Peker'i mi Bilal Erdoğan'ı mı alırsın?

kocaelihaberi
Rüstem Batum'un kanalına konuk olan Cem Yılmaz, "Bir gemi kazasında botuna Sedat Peker'i mi Bilal Erdoğan'ı mı alırsın?" sorusuna yanıt verdi. Yılmaz, “Hemen bottan atlarım, dibe doğru yüzerim” dedi Talk Show’un önde gelen isimlerinden Rüstem Batum'un YouTube kanalına konuk olan Cem Yılmaz, bir 'yarışma' sorusuna esprili bir yanıt verdi.  Rüstem Batum konuğu Cem Yılmaz'a yarışma soruları soracağını söyledi. Bunun üzerine Cem Yılmaz "Eyvah" yanıtını verdi. Batum, Yılmaz'a "Atlantik'te gidiyorsun, o lüks  yolcu gemilerinden birinde? Muazzam bir fırtına çıkıyor, Titanic gibi, gemi batıyor. Zifiri karanlık, dev dalgalar var. Sen de bir tane küçük lastik bir bot yakalıyorsun. Ama iki kişilik bot. Biniyorsun, can havliyle kendine gelmeye çalışıyorsun. Dalgalar kocaman falan. Bir bakıyorsun böyle, karanlıkta iki kişi yüzüyor bota doğru. Yaklaşıyorlar bir bakıyorsun ki solda Sedat Peker, sağda Bilal Erdoğan var" sorusunu yöneltti.  Cem Yılmaz soruya gülerek şu yanıtı verdi: "Hemen bottan atlarım, dibe doğru yüzerim." Rüstem Batum bunun üzerine, "Bunu düşünüyordum, doğru cevap bu" dedi.  Metin Ak pınar sorusu Yılmaz, hakkında 'cumhurbaşkanına hakaret'ten dava açılan Metin Akpınar ile ilgili olarak "Koca çınar Metin Akpınar, elinde kaşarlı tostla adliye koridorlarındaydı. Yani şimdi bu oldu mu?" dedi.  
kocaelihaberi

Rüstem Batum'un kanalına konuk olan Cem Yılmaz, "Bir gemi kazasında botuna Sedat Peker'i mi Bilal Erdoğan'ı mı alırsın?" sorusuna yanıt verdi. Yılmaz, “Hemen bottan atlarım, dibe doğru yüzerim” dedi

Talk Show’un önde gelen isimlerinden Rüstem Batum'un YouTube kanalına konuk olan Cem Yılmaz, bir 'yarışma' sorusuna esprili bir yanıt verdi. 

Rüstem Batum konuğu Cem Yılmaz'a yarışma soruları soracağını söyledi.

Bunun üzerine Cem Yılmaz "Eyvah" yanıtını verdi.

Batum, Yılmaz'a "Atlantik'te gidiyorsun, o lüks  yolcu gemilerinden birinde? Muazzam bir fırtına çıkıyor, Titanic gibi, gemi batıyor. Zifiri karanlık, dev dalgalar var. Sen de bir tane küçük lastik bir bot yakalıyorsun. Ama iki kişilik bot. Biniyorsun, can havliyle kendine gelmeye çalışıyorsun. Dalgalar kocaman falan. Bir bakıyorsun böyle, karanlıkta iki kişi yüzüyor bota doğru. Yaklaşıyorlar bir bakıyorsun ki solda Sedat Peker, sağda Bilal Erdoğan var" sorusunu yöneltti. 

Cem Yılmaz soruya gülerek şu yanıtı verdi:

"Hemen bottan atlarım, dibe doğru yüzerim."

Rüstem Batum bunun üzerine, "Bunu düşünüyordum, doğru cevap bu" dedi. 

Metin Ak pınar sorusu

Yılmaz, hakkında 'cumhurbaşkanına hakaret'ten dava açılan Metin Akpınar ile ilgili olarak "Koca çınar Metin Akpınar, elinde kaşarlı tostla adliye koridorlarındaydı. Yani şimdi bu oldu mu?" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.