BİONTECH'TEN FLAŞ AÇIKLAMA

Sağlık 27.11.2021 - 13:20, Güncelleme: 27.11.2021 - 13:20
 

BİONTECH'TEN FLAŞ AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ
Dünya çapında ilk onay alan Covid-19 aşısını geliştiren BioNTech ve Pfizer'den Güney Afrika'da ortaya çıkan Omicron varyantıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Uzmanların endişelerini anlıyoruz, B.1.1.529 varyantıyla ilgili araştırmalarımızı başlattık" denildi. Reuters'ta yer alan habere göre, en geç iki hafta içerisinde laboratuvar testlerinden daha fazla veri beklediklerini belirten BioNTech, bu verilerle varyantın aşının sağladığı bağışıklıktan kaçtığının anlaşılması halinde bir ayarlama gerekip gerekmediğini tespit etmelerine yardımcı olacak bilginin elde edileceğini duyurdu. Pfizer ve BioNTech, aşılarını altı hafta içinde yeniden tasarlayabileceklerini ve ilk dozların 100 gün içinde hazır olabileceğini kaydetti.
KOCAELİ HABERİ

Dünya çapında ilk onay alan Covid-19 aşısını geliştiren BioNTech ve Pfizer'den Güney Afrika'da ortaya çıkan Omicron varyantıyla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Uzmanların endişelerini anlıyoruz, B.1.1.529 varyantıyla ilgili araştırmalarımızı başlattık" denildi.

Reuters'ta yer alan habere göre, en geç iki hafta içerisinde laboratuvar testlerinden daha fazla veri beklediklerini belirten BioNTech, bu verilerle varyantın aşının sağladığı bağışıklıktan kaçtığının anlaşılması halinde bir ayarlama gerekip gerekmediğini tespit etmelerine yardımcı olacak bilginin elde edileceğini duyurdu.

Pfizer ve BioNTech, aşılarını altı hafta içinde yeniden tasarlayabileceklerini ve ilk dozların 100 gün içinde hazır olabileceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.