BİLAL ERDOĞAN VE BAKAN URALOĞLU İLE KOCAELİ'YE GELDİ

Siyaset 15.09.2024 - 19:35, Güncelleme: 15.09.2024 - 19:35
 

BİLAL ERDOĞAN VE BAKAN URALOĞLU İLE KOCAELİ'YE GELDİ

KOCALEİ HABERİ
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Kocaeli Diriliş Kampında düzenlenen "İnsan Hakları Eğitim kampına" katılım sağladı.. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın bu etkinliği sosyal mmedya sayfasından "Bu hafta AK Partimizin İnsan Hakları Eğitim Kampında birbirinden değerli konuklarımızı şehrimizde ağırladık. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdülkadir Uraloğlu ile Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Sn. Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen programa biz de eşlik ederek gençlerimizle bir araya gelip sohbet etme imkânı bulduk." sözleri ile duyurdu..
KOCALEİ HABERİ

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Kocaeli Diriliş Kampında düzenlenen "İnsan Hakları Eğitim kampına" katılım sağladı..

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın bu etkinliği sosyal mmedya sayfasından "Bu hafta AK Partimizin İnsan Hakları Eğitim Kampında birbirinden değerli konuklarımızı şehrimizde ağırladık. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdülkadir Uraloğlu ile Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Sn. Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen programa biz de eşlik ederek gençlerimizle bir araya gelip sohbet etme imkânı bulduk." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.