BİDEN'DAN TEHDİT GİBİ AÇIKLAMA: ASKERİ KARŞILIK VERİRİZ

Dünya 23.05.2022 - 09:52, Güncelleme: 23.05.2022 - 09:53
 

BİDEN'DAN TEHDİT GİBİ AÇIKLAMA: ASKERİ KARŞILIK VERİRİZ

kocaelihaberi
ABD Başkanı Biden, Çin'in Tayvan'a saldırması durumunda buna askeri karşılık vereceklerini söyledi. ABD Başkanı Joe Biden göreve başlamasından bu yana Asya'ya yaptığı ilk gezide konuyla ilgili bir muhabir tarafından "Çin tarafından saldırıya uğrarsa Tayvan'ı savunacak mısınız?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Biden "Verdiğimiz taahhüt bu. Tek Çin politikasına katılıyoruz ve buna imza attık. Ancak Tayvan'ın zorla alınabileceği fikri uygun değil" diye ekledi.
kocaelihaberi

ABD Başkanı Biden, Çin'in Tayvan'a saldırması durumunda buna askeri karşılık vereceklerini söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden göreve başlamasından bu yana Asya'ya yaptığı ilk gezide konuyla ilgili bir muhabir tarafından "Çin tarafından saldırıya uğrarsa Tayvan'ı savunacak mısınız?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi.

Biden "Verdiğimiz taahhüt bu. Tek Çin politikasına katılıyoruz ve buna imza attık. Ancak Tayvan'ın zorla alınabileceği fikri uygun değil" diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.