BERNA ABİŞ MAKAMI DEVRALDI HASAN SOBA'NIN MAKAM ODASI NEREDE?

Siyaset 23.04.2024 - 04:29, Güncelleme: 23.04.2024 - 04:29
 

BERNA ABİŞ MAKAMI DEVRALDI HASAN SOBA'NIN MAKAM ODASI NEREDE?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçen dönem Başkan Vekilliği görevine sadece bir kişiyi atarken, 31 Mart 2024 seçimlerinden sonraki ikinci döneminde isebaşkan vekili saysını ikiye çıkardı ve Berna Abiş ile Hasan soba'yı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilleri olarak atadı.. Berna Abiş dün geçmiş dönem Başkan vekili Musta Soydabaş'dan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'de ki makam odasını devraldı ve o anları sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevini, birlikte meclis üyesi olarak çalışmaktan onur duyduğum, Sayın Mustafa Soydabaş bey’den devir almış bulunmaktayım. Sevgili başkanımıza bu zamana kadar göstermiş olduğu üstün çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte Kocaelimiz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" sözleri ile paylaştı.. BERNA ABİŞ MAKAMI DEVRALDI HASAN SOBA'NIN MAKAM ODASI NEREDE? Berna Abiş'in bu paylaşımından sonra gözler Hasan Soba'ya çevrildi ve onun makam odasını ne zaman kimden devralacağı ve makam odasının nerede olacağı merak edildi. Lakin Hasan Soba'dan dün herhangi bir açıklama ve fotoğraf paylaşılmadı.. Tahir Büyükakın bu dönem başkan vekilliği sayısını ikiye çıkarınca, görev ve sorumlu ilçe alanları konusunda da görev bölümüne gitti. Berna Abiş'e İzmit Kandıra, Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçelerini bağlarken, Hasan soba'ya ise Derince, Körfez, Dilovası, Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerini bağladı.. Dolayısı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin İzmit'te ki merkez binasında ki başkan vekilliği makam odasını o bölgeden sorumlu olan Berna Abiş'e tahsis ederken, Hasan Soba'ya ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi irtibat binasında makam odasının tahsis edilmiş olabileceği tahmin edildi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçen dönem Başkan Vekilliği görevine sadece bir kişiyi atarken, 31 Mart 2024 seçimlerinden sonraki ikinci döneminde isebaşkan vekili saysını ikiye çıkardı ve Berna Abiş ile Hasan soba'yı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilleri olarak atadı..

Berna Abiş dün geçmiş dönem Başkan vekili Musta Soydabaş'dan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'de ki makam odasını devraldı ve o anları sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevini, birlikte meclis üyesi olarak çalışmaktan onur duyduğum, Sayın Mustafa Soydabaş bey’den devir almış bulunmaktayım. Sevgili başkanımıza bu zamana kadar göstermiş olduğu üstün çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte Kocaelimiz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" sözleri ile paylaştı..

BERNA ABİŞ MAKAMI DEVRALDI HASAN SOBA'NIN MAKAM ODASI NEREDE?
Berna Abiş'in bu paylaşımından sonra gözler Hasan Soba'ya çevrildi ve onun makam odasını ne zaman kimden devralacağı ve makam odasının nerede olacağı merak edildi. Lakin Hasan Soba'dan dün herhangi bir açıklama ve fotoğraf paylaşılmadı..

Tahir Büyükakın bu dönem başkan vekilliği sayısını ikiye çıkarınca, görev ve sorumlu ilçe alanları konusunda da görev bölümüne gitti. Berna Abiş'e İzmit Kandıra, Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçelerini bağlarken, Hasan soba'ya ise Derince, Körfez, Dilovası, Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerini bağladı..

Dolayısı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin İzmit'te ki merkez binasında ki başkan vekilliği makam odasını o bölgeden sorumlu olan Berna Abiş'e tahsis ederken, Hasan Soba'ya ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi irtibat binasında makam odasının tahsis edilmiş olabileceği tahmin edildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.