BAŞKANLARDAN ESNAFA ZİYARET

İlçeler 01.07.2022 - 15:28, Güncelleme: 01.07.2022 - 15:28
 

BAŞKANLARDAN ESNAFA ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Başkanlardan esnaf ziyaretleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte mahallelerde esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, ilçe ve mahalle teşkilat yöneticileriyle birlikte Hacı Halil Mahallesi Atatürk Caddesi ve eski adliye caddesi üzerindeki esnafları dükkanlarında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennilerini iletti. Dükkanlarda günlük alışverişlerini yapan vatandaşlarla da hasbihal eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye projeleri ve hizmetlerine ilişkin mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Vatandaşların ve esnafların mübarek Cuma günlerini de tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, talep, görüş ve önerilerini de ilk elden dinledi.
KOCAELİ HABERİ

Başkanlardan esnaf ziyaretleri

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte mahallelerde esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, ilçe ve mahalle teşkilat yöneticileriyle birlikte Hacı Halil Mahallesi Atatürk Caddesi ve eski adliye caddesi üzerindeki esnafları dükkanlarında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennilerini iletti. Dükkanlarda günlük alışverişlerini yapan vatandaşlarla da hasbihal eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye projeleri ve hizmetlerine ilişkin mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Vatandaşların ve esnafların mübarek Cuma günlerini de tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, talep, görüş ve önerilerini de ilk elden dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.