BAŞKAN YILMAZ BAŞKAN BÜYÜKAKIN'I ÖRNEK İLAN ETMİŞ

Siyaset 05.09.2023 - 17:11, Güncelleme: 05.09.2023 - 17:11
 

BAŞKAN YILMAZ BAŞKAN BÜYÜKAKIN'I ÖRNEK İLAN ETMİŞ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bugün bir dizi program ve görüşmeler için Kocaeli'ye geldi.. Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı da makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.. Başkan Büyükakın'ın basın danışmanı İbrahim Gürsel bu ziyaret ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ı ziyaretinde İzmit Körfezi’ni kurtaracak, ekolojik dengeyi yeniden sağlayacak, 750 futbol sahası büyüklüğünde bir alanda devam eden dip çamuru temizliği öne çıkan, dikkat çeken konu başlıklarından biriydi. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları, ulaşım ve altyapı yatırımları, şehrimize marka değeri katan kent meydanı projeleri, yürüyüş yolları gibi diğer yatırım ve hizmetler de bu ziyarette tüm detayları ile ele alındı. Sayın Yılmaz, belediyeciliğin okulu yoktur diyerek, bu başarılı çalışmaların yerinde incelenmesi ve çevre illerdeki Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın da görmesi arzusunda olduğunu ifade etti. Sayın Yılmaz gibi belediyecilikte yıllara dayanan bir tecrübeli ismin Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmalardan övgüyle söz etmesi onur vericiydi. Mutlu Şehir Kocaeli, öncü ve örnek olmaya devam ediyor."
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bugün bir dizi program ve görüşmeler için Kocaeli'ye geldi..

Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı da makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı..

Başkan Büyükakın'ın basın danışmanı İbrahim Gürsel bu ziyaret ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ı ziyaretinde İzmit Körfezi’ni kurtaracak, ekolojik dengeyi yeniden sağlayacak, 750 futbol sahası büyüklüğünde bir alanda devam eden dip çamuru temizliği öne çıkan, dikkat çeken konu başlıklarından biriydi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları, ulaşım ve altyapı yatırımları, şehrimize marka değeri katan kent meydanı projeleri, yürüyüş yolları gibi diğer yatırım ve hizmetler de bu ziyarette tüm detayları ile ele alındı.

Sayın Yılmaz, belediyeciliğin okulu yoktur diyerek, bu başarılı çalışmaların yerinde incelenmesi ve çevre illerdeki Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın da görmesi arzusunda olduğunu ifade etti.

Sayın Yılmaz gibi belediyecilikte yıllara dayanan bir tecrübeli ismin Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmalardan övgüyle söz etmesi onur vericiydi.
Mutlu Şehir Kocaeli, öncü ve örnek olmaya devam ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.