BAŞKAN YARDIMCISI EMRULLAH BİLGİN GEBZE KULİSLERİNİ FENA HUYLANDIRDI

Siyaset 31.10.2021 - 18:34, Güncelleme: 31.10.2021 - 18:34
 

BAŞKAN YARDIMCISI EMRULLAH BİLGİN GEBZE KULİSLERİNİ FENA HUYLANDIRDI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı bugün yapılan saha çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda şu açıklamalarda bulundu; "AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcımız Emrullah BİLGİN ve Pelitli Mahalle Başkanımız Savaş KILIÇ ile birlikte Duraklı köyünde vatandaslarımızı ziyaret ederek hasbihâlde bulunduk". "AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcımız Emrullah BİLGİN, Pelitli Mahalle Başkanımız Savaş KILIÇ, İl Gençlik Kolları yöneticimiz Burak TEMEL ile birlikte Ovacık Köyü Muhtarımız Ziya GÜLER'i ziyaret ederek hasbihâlde bulunduk." AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden sorumlu teşkilat başkanı Emrullah Bilgin'in köylere saha çalışmalarına çıktığı haberi Gebze siyaset kulislerini pek fena huylandırdı. Çünkü önümüzde işlemekte olan bir Genel Seçim takvimi var ve Emrullah Bilgin'de, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a en yakın isimler arasında yer alan TBMM eski başkanı İsmail Kahraman'ın halasının torunu. Yani kulisleri "neden olmasın" merakı sardı..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı bugün yapılan saha çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda şu açıklamalarda bulundu;

"AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcımız Emrullah BİLGİN ve Pelitli Mahalle Başkanımız Savaş KILIÇ ile birlikte Duraklı köyünde vatandaslarımızı ziyaret ederek hasbihâlde bulunduk".

"AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcımız Emrullah BİLGİN, Pelitli Mahalle Başkanımız Savaş KILIÇ, İl Gençlik Kolları yöneticimiz Burak TEMEL ile birlikte Ovacık Köyü Muhtarımız Ziya GÜLER'i ziyaret ederek hasbihâlde bulunduk."

AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden sorumlu teşkilat başkanı Emrullah Bilgin'in köylere saha çalışmalarına çıktığı haberi Gebze siyaset kulislerini pek fena huylandırdı. Çünkü önümüzde işlemekte olan bir Genel Seçim takvimi var ve Emrullah Bilgin'de, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a en yakın isimler arasında yer alan TBMM eski başkanı İsmail Kahraman'ın halasının torunu. Yani kulisleri "neden olmasın" merakı sardı..
Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.