BAŞKAN ŞAYİR'DEN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

İlçeler 18.11.2021 - 16:21, Güncelleme: 18.11.2021 - 16:21
 

BAŞKAN ŞAYİR'DEN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçe genelinde yapılan seviye tespit sınavlarında ilk 30’a giren öğrencilerle kampta bir araya geldi.  Eğitim gönüllüsü Başkan olarak her zaman adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, eğitime verdiği desteklerle tüm Türkiye’de örnek olurken, yine güzel bir çalışmaya imza attı. Başkan Şayir, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ilçe genelinde yapılan seviye tespit sınavında ilk 30’a giren başarılı öğrencileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Aytepe Gençlik Kampı’nda ağırladı.  GENÇLERİMİZE ÇOK GÜVENİYORUM  İki günlük, Aytepe Gençlik Kampı ile ödüllendirilen gençlerle dün akşam kampta bir araya gelen Başkan Şayir, gençlere özellikle Dilovası’nın sorunları ve eğitim ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Şayir, gençlerle yaptığı sohbette “Ülkemizin geleceği için, Dilovası’nın geleceği için siz gençlerimize çok güveniyorum. Sizlerin geleceği için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız.  BENİ BAŞKAN OLARAK DEĞİL, ABİNİZ OLARAK GÖRÜN  Göreve geldiğim günden bu yana sloganımız “Eğitimle Yükselen Şehir Dilovası” dedik. Vatanını, bayrağını seven, gençler yetiştirmek için çok çalışıyoruz. Ülkemizin aydınlık yarınları sizler olacaksınız. Sizlerde eğitimle birlikte ülkemizi daha demokratik, daha ferah yarınlara doğru götüreceğinize inanıyorum. Onun için özellikle eğitim konusunda hiçbir sorun yaşamamanızı istiyorum.   Beni bir belediye başkanı olarak değil, Hamza abiniz olarak görüp, ne tür sıkıntınız olursa olsun gelin. Elimizden geldiğince sorun ve sıkıntılarınızı çözmeye yardımcı olacağım. Yeter ki sizler okuyun ve her daim başarılı olun. Siz başarılı oldukça bizler sizleri ödüllendirmeye devam edeceğiz” dedi. 
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçe genelinde yapılan seviye tespit sınavlarında ilk 30’a giren öğrencilerle kampta bir araya geldi. 

Eğitim gönüllüsü Başkan olarak her zaman adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, eğitime verdiği desteklerle tüm Türkiye’de örnek olurken, yine güzel bir çalışmaya imza attı. Başkan Şayir, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ilçe genelinde yapılan seviye tespit sınavında ilk 30’a giren başarılı öğrencileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Aytepe Gençlik Kampı’nda ağırladı. 

GENÇLERİMİZE ÇOK GÜVENİYORUM 

İki günlük, Aytepe Gençlik Kampı ile ödüllendirilen gençlerle dün akşam kampta bir araya gelen Başkan Şayir, gençlere özellikle Dilovası’nın sorunları ve eğitim ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Şayir, gençlerle yaptığı sohbette “Ülkemizin geleceği için, Dilovası’nın geleceği için siz gençlerimize çok güveniyorum. Sizlerin geleceği için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. 

BENİ BAŞKAN OLARAK DEĞİL, ABİNİZ OLARAK GÖRÜN 

Göreve geldiğim günden bu yana sloganımız “Eğitimle Yükselen Şehir Dilovası” dedik. Vatanını, bayrağını seven, gençler yetiştirmek için çok çalışıyoruz. Ülkemizin aydınlık yarınları sizler olacaksınız. Sizlerde eğitimle birlikte ülkemizi daha demokratik, daha ferah yarınlara doğru götüreceğinize inanıyorum. Onun için özellikle eğitim konusunda hiçbir sorun yaşamamanızı istiyorum.  

Beni bir belediye başkanı olarak değil, Hamza abiniz olarak görüp, ne tür sıkıntınız olursa olsun gelin. Elimizden geldiğince sorun ve sıkıntılarınızı çözmeye yardımcı olacağım. Yeter ki sizler okuyun ve her daim başarılı olun. Siz başarılı oldukça bizler sizleri ödüllendirmeye devam edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.