BAŞKAN ELLİBEŞ O ANKETİ DEĞERLENDİRDİ

Siyaset 30.06.2022 - 12:06, Güncelleme: 30.06.2022 - 12:06
 

BAŞKAN ELLİBEŞ O ANKETİ DEĞERLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
“Çalışana herkes hakkını teslim ediyor” AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, hizmet aşkıyla çalışmanın karşılığının anketlere de yansdığını belirterek, “Üç yılda 423 projeden 314’ünü tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, muhalefetin kendi seçim çevresinde yaptığı anketlerde bile başarılı bulunuyor” dedi. BÜYÜKAKIN FARKI AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, pazar günü yapılan 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nde 66 bin kişiyle yapılan anket sonuçlarının detaylarını henüz kamuoyu ile paylaşmadan, muhalefete yakın anket şirketi Sonar’ın, CHP seçmenine yakın seçim bölgesinde gerçekleştirdiği ankent sonuçları ortaya çıktı. Bu anket sonucuna göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Türkiye genelinde en başarılı 4. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak öne çıktı. Ellibeş, ellerindeki anketin kaba detaylarıyla bu sonuçların örtüştüğüne dikkat çekerek, “Nerede yaparsanız yapın, kime sorarsanız sorun, iş çalışana hakkını teslim etme noktasına geldiğinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın başarısı herkes tarafından onaylanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanları arasında Kocaeli’nin öne çıkması tesadüf değildir. Seçildiği günden bu yana yalnızca hizmet ve çalışmaya odaklanan bir belediye başkanımız var. Bu nedenle şuana kadar tam 314 eser ve hizmet milletimizle buluştu. Halen 109’u devam ediyor. Toplam 4 milyar 595 milyon 174 bin TL’lik kaynak doğrudan vatandaşımıza hizmet olarak döndü. Özellikle sosyal belediyecilik anlayışıyla pandemi dönemi verilen destekler, çiftçi ve üreticimize yapılan hibe yardımlar, eğitim ve ihtiyaç sahipleri için düşünülen çalışmalarla bu başarı artarak devam edecektir. Lafla değil, icraatla milletimizin yanındayız”.
KOCAELİ HABERİ

“Çalışana herkes hakkını teslim ediyor”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, hizmet aşkıyla çalışmanın karşılığının anketlere de yansdığını belirterek, “Üç yılda 423 projeden 314’ünü tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, muhalefetin kendi seçim çevresinde yaptığı anketlerde bile başarılı bulunuyor” dedi.

BÜYÜKAKIN FARKI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, pazar günü yapılan 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nde 66 bin kişiyle yapılan anket sonuçlarının detaylarını henüz kamuoyu ile paylaşmadan, muhalefete yakın anket şirketi Sonar’ın, CHP seçmenine yakın seçim bölgesinde gerçekleştirdiği ankent sonuçları ortaya çıktı. Bu anket sonucuna göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Türkiye genelinde en başarılı 4. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak öne çıktı. Ellibeş, ellerindeki anketin kaba detaylarıyla bu sonuçların örtüştüğüne dikkat çekerek, “Nerede yaparsanız yapın, kime sorarsanız sorun, iş çalışana hakkını teslim etme noktasına geldiğinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın başarısı herkes tarafından onaylanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanları arasında Kocaeli’nin öne çıkması tesadüf değildir. Seçildiği günden bu yana yalnızca hizmet ve çalışmaya odaklanan bir belediye başkanımız var. Bu nedenle şuana kadar tam 314 eser ve hizmet milletimizle buluştu. Halen 109’u devam ediyor. Toplam 4 milyar 595 milyon 174 bin TL’lik kaynak doğrudan vatandaşımıza hizmet olarak döndü. Özellikle sosyal belediyecilik anlayışıyla pandemi dönemi verilen destekler, çiftçi ve üreticimize yapılan hibe yardımlar, eğitim ve ihtiyaç sahipleri için düşünülen çalışmalarla bu başarı artarak devam edecektir. Lafla değil, icraatla milletimizin yanındayız”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.