BAŞKAN ÇİLER'DEN KANDİL MESAJI

Ekonomi 06.10.2022 - 20:46, Güncelleme: 06.10.2022 - 20:46
 

BAŞKAN ÇİLER'DEN KANDİL MESAJI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çiler mesajında şu ifadelerde bulundu: ''Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’ in doğumunu kutladığımız, sayısız güzelliklerin yaşandığı Mevlid Kandili’ne bir kez daha birlik ve beraberlik içerisinde ulaştık. Peygamber Efendimiz bugün hala dünyamızı, kalplerimizi ve ruhumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Peygamberimizin bizlere sunduğu bütün değerleri, öğütlerini anlama ve yaşama bakımından özel bir gece olan, birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz bu anlamlı gecede dileklerimizin kabul olması ümidiyle tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini kutluyor, ülkemizde barışın ve huzurun egemen olmasını diliyorum.''
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çiler mesajında şu ifadelerde bulundu:

''Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’ in doğumunu kutladığımız, sayısız güzelliklerin yaşandığı Mevlid Kandili’ne bir kez daha birlik ve beraberlik içerisinde ulaştık.

Peygamber Efendimiz bugün hala dünyamızı, kalplerimizi ve ruhumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Peygamberimizin bizlere sunduğu bütün değerleri, öğütlerini anlama ve yaşama bakımından özel bir gece olan, birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz bu anlamlı gecede dileklerimizin kabul olması ümidiyle tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini kutluyor, ülkemizde barışın ve huzurun egemen olmasını diliyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.