BAŞKAN ÇİFTÇİ ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İLE SAHNE ALDI

İlçeler 27.06.2022 - 06:44, Güncelleme: 27.06.2022 - 06:44
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İLE SAHNE ALDI

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediyesi'nin düzenlediği İç Anadolu Yöresel Dernekler Kültür Festivali etkinlik programları kapsamında dün akşam ünlü Türkücü Erdem Balkır sahne aldı.. Ünlü ses sanatçısı Erdem Balkır ile birlikte sahneye çıkıp saz çalıp türkü söyleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi o anları sosyal medyadan "Çayırova'da türkü dolu güzel bir gece yaşadık. İç Anadolu Yöresel Dernekler Kültür Festivalimizde hemşehrilerimize türkü ziyafeti sunan saz ve söz ustası Ender Balkır ve yöresel sanatçılarımıza şükranlarımı sunuyorum." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediyesi'nin düzenlediği İç Anadolu Yöresel Dernekler Kültür Festivali etkinlik programları kapsamında dün akşam ünlü Türkücü Erdem Balkır sahne aldı..

Ünlü ses sanatçısı Erdem Balkır ile birlikte sahneye çıkıp saz çalıp türkü söyleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi o anları sosyal medyadan "Çayırova'da türkü dolu güzel bir gece yaşadık. İç Anadolu Yöresel Dernekler Kültür Festivalimizde hemşehrilerimize türkü ziyafeti sunan saz ve söz ustası Ender Balkır ve yöresel sanatçılarımıza şükranlarımı sunuyorum." ifadeleri ile paylaştı..
Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.