BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, ŞENAY ÖNDER'İ İŞTE BÖYLE SEVİNDİRDİ

Siyaset 29.04.2022 - 23:08, Güncelleme: 29.04.2022 - 23:08
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, ŞENAY ÖNDER'İ İŞTE BÖYLE SEVİNDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve beraberindeki heyet bu hafta başında Bulgaristan’daki soydaşlarla bir araya geldi. Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra Büyükşehir meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşlik ettiler.. Başkan Büyükakın’ın Bulgaristan Türkleri ile kaynaşma ve dayanışma amacı ile yaptığı bu programa katılan ailesi Bulgaristan göçmeni olan Ak Parti Gebze eski ilçe kadın kolları başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Şenay Önder, ailesinin köyünü de göremek isteyince, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de diğer meclis üyesi arkadaşları ile birlikte Şenay Önder'i o köye götürerek, yakınları ile buluşturp sevindirdi.. Bu buluşmadan dolayı çok mutlu olan Şenay Önder o anları sosyal medyadan "Bulgaristan'a kadar gitmişken köyümüzü, kıymetli büyüklerimizi ziyaret etmeden olmazdı...Sıla-i rahim...." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve beraberindeki heyet bu hafta başında Bulgaristan’daki soydaşlarla bir araya geldi. Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra Büyükşehir meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşlik ettiler..

Başkan Büyükakın’ın Bulgaristan Türkleri ile kaynaşma ve dayanışma amacı ile yaptığı bu programa katılan ailesi Bulgaristan göçmeni olan Ak Parti Gebze eski ilçe kadın kolları başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Şenay Önder, ailesinin köyünü de göremek isteyince, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de diğer meclis üyesi arkadaşları ile birlikte Şenay Önder'i o köye götürerek, yakınları ile buluşturp sevindirdi..

Bu buluşmadan dolayı çok mutlu olan Şenay Önder o anları sosyal medyadan "Bulgaristan'a kadar gitmişken köyümüzü, kıymetli büyüklerimizi ziyaret etmeden olmazdı...Sıla-i rahim...." sözleri ile paylaştı..

Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.