BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ACILI AİLELERİN YANINDAYDI

İlçeler 30.04.2022 - 01:03, Güncelleme: 30.04.2022 - 01:10
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ACILI AİLELERİN YANINDAYDI

KOCAELİ HABERİ
Tuzla’da bir fabrikada dün meydana gelen talihsiz patlamada üç Gebzeli işçi hayatını kaybetmişti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz acılı ailelere baş sağlığı vermek için evlerini ziyarete gitti. Başkan Büyükgöz kişisel sosyal medya hesabından şu ifadelerde bulundu: ''Tuzla’da bugün meydana gelen elim patlamada üç Gebze’li kardeşimizi kaybettik. Rabbim Ramazan ayının hürmetine onlara rahmet etsin, ailelerine sabır versin inşallah. Yine bu patlamada yaralanan kardeşlerimize de Cenab-ı Hakktan acil şifa niyaz ediyorum.''  
KOCAELİ HABERİ

Tuzla’da bir fabrikada dün meydana gelen talihsiz patlamada üç Gebzeli işçi hayatını kaybetmişti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz acılı ailelere baş sağlığı vermek için evlerini ziyarete gitti.

Başkan Büyükgöz kişisel sosyal medya hesabından şu ifadelerde bulundu:

''Tuzla’da bugün meydana gelen elim patlamada üç Gebze’li kardeşimizi kaybettik.
Rabbim Ramazan ayının hürmetine onlara rahmet etsin, ailelerine sabır versin inşallah.
Yine bu patlamada yaralanan kardeşlerimize de Cenab-ı Hakktan acil şifa niyaz ediyorum.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.