BAŞKAN BÜYÜKAKIN'DAN ''YANGIN'' AÇIKLAMASI

Güncel 18.04.2024 - 15:04, Güncelleme: 18.04.2024 - 15:04
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'DAN ''YANGIN'' AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
İzmit Körfez Mahallesi, Şehit Basri Sokak'ta bulunan VIP Gros Market'te meydana gelen ve  kısa sürede tüm marketi saran yangın, bölge sakinleri ve çevredeki esnaflar üzerinde korku ve endişeye neden oldu.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale halinde olduğu yangın ile ilgili olarak açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın "İzmit Körfez Mahallesi'nde meydana gelen market yangınına hızlı bir şekilde müdahale ettik. Şu anda 34 araç ve 84 personel ile söndürme çalışmalarını sürdürüyoruz. Büyük geçmiş olsun." dedi..
KOCAELİ HABERİ

İzmit Körfez Mahallesi, Şehit Basri Sokak'ta bulunan VIP Gros Market'te meydana gelen ve  kısa sürede tüm marketi saran yangın, bölge sakinleri ve çevredeki esnaflar üzerinde korku ve endişeye neden oldu. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale halinde olduğu yangın ile ilgili olarak açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın "İzmit Körfez Mahallesi'nde meydana gelen market yangınına hızlı bir şekilde müdahale ettik. Şu anda 34 araç ve 84 personel ile söndürme çalışmalarını sürdürüyoruz. Büyük geçmiş olsun." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.