BAŞKAN BÜYÜKAKIN'DAN MEHMET BAŞARAN'A TAZİYE ZİYARETİ

Siyaset 18.07.2024 - 13:47, Güncelleme: 18.07.2024 - 13:58
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'DAN MEHMET BAŞARAN'A TAZİYE ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün geldiği Gebze'de Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba, KBB Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ile beraber amcası olan GTO eski başkanı İbreahim Başaran'ın vefat dolayısı ile Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Başaran'a  bir taziye ziyareti gerçekleştirdi.. Zinnur Büyükgöz o ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Hasan Soba ve İlçe Başkanımız Recep Kaya ile beraber muhterem amcası İbrahim Başaran ağabeyimizi Hakk'a uğurlayan İstişare Kurulu Üyemiz Mehmet Başaran'ı; ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün geldiği Gebze'de Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba, KBB Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ile beraber amcası olan GTO eski başkanı İbreahim Başaran'ın vefat dolayısı ile Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Başaran'a  bir taziye ziyareti gerçekleştirdi..

Zinnur Büyükgöz o ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Hasan Soba ve İlçe Başkanımız Recep Kaya ile beraber muhterem amcası İbrahim Başaran ağabeyimizi Hakk'a uğurlayan İstişare Kurulu Üyemiz Mehmet Başaran'ı; ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik." sözleri ile paylaştı..
Bir 4 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.