BAŞKAN BIYIK'TAN TEKNOFEST'E KATILACAK GENÇLERE DESTEK

Bilim-Teknoloji 09.02.2022 - 11:12, Güncelleme: 09.02.2022 - 11:57
 

BAŞKAN BIYIK'TAN TEKNOFEST'E KATILACAK GENÇLERE DESTEK

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediyesi’nden TEKNOFEST'e Katılacak Gençlere Destek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2022’ye Darıca’dan katılacak gençlere başarı temennisinde bulunarak, “Darıca Belediyesi olarak yarınların teknolojisini tasarlayacak, üretecek ve yönetecek olan gençlerimizin, çocuklarımızın yanındayız ve her türlü desteği sağlamaya hazırız.” dedi. Dünyanın en büyük havacılık festivallerinden biri olan ve bu yıl Samsun’da gerçekleşecek TEKNOFEST, Darıcalı gençlerin projesini bekliyor. Darıca Belediyesi, TEKNOFEST heyecanına Darıca’dan katılmak isteyen gençlere destek olacak. Teknolojiye meraklı gençler için farklı bir proje başlattıklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Teknofest’e katılmak isteyen bütün gençleri davet etti. 2022 TEKNOFEST yarışmalarında “Takım Kurum Tipi” sekmesinde Darıca Belediyesi adına katılmak isteyen ve festivalde mevcut yarışma alanlarında çalışmalar yaparak projeler geliştiren gençlerin oluşturduğu takımların Darıca Belediyesi tarafından destekleneceği belirtildi. Darıca’da ikamet eden gençlerin başvuru yapabileceği projede festivale Darıca Belediyesi adına katılacak gençlere bu süreçte başta malzeme ve teknik ekipman olmak üzere atölye çalışmaları ve konaklama destekleri verilecek. Festivale katılmak isteyenlerin Darıca Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne başvurarak detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi. BIYIK: “DARICA’NIN GENÇLERİNE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ” Darıca Belediyesi olarak farklı bir projeye imza attıklarını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu sene 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek olan Teknoloji Festivali’ne hep birlikte katılacağız. Bu festivale katılmak, projesini sunmak ve başarıya imza atmak isteyen tüm gençleri Darıca Belediyemize başvuru yapmaya davet ediyorum. Gençlere değer veren bir belediye olarak her zaman onlar için projeler üretmeye devam ediyoruz. Darıcalı gençlerimize maddi ve fiziki destek sağlayarak Teknofest’te en iyi şekilde temsil edeceğiz. 28 Şubat 2022 tarihine kadar gençlerimizin projelerini bekliyoruz. Belirlenen projelerimizle ve genç kardeşlerimizle birlikte Samsun’a Teknofest’e gideceğiz. Darıca’mızın gençlerine inanıyor, yenilikçi projelerinizi heyecanla bekliyorum.” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediyesi’nden TEKNOFEST'e Katılacak Gençlere Destek

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2022’ye Darıca’dan katılacak gençlere başarı temennisinde bulunarak, “Darıca Belediyesi olarak yarınların teknolojisini tasarlayacak, üretecek ve yönetecek olan gençlerimizin, çocuklarımızın yanındayız ve her türlü desteği sağlamaya hazırız.” dedi.

Dünyanın en büyük havacılık festivallerinden biri olan ve bu yıl Samsun’da gerçekleşecek TEKNOFEST, Darıcalı gençlerin projesini bekliyor. Darıca Belediyesi, TEKNOFEST heyecanına Darıca’dan katılmak isteyen gençlere destek olacak. Teknolojiye meraklı gençler için farklı bir proje başlattıklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Teknofest’e katılmak isteyen bütün gençleri davet etti. 2022 TEKNOFEST yarışmalarında “Takım Kurum Tipi” sekmesinde Darıca Belediyesi adına katılmak isteyen ve festivalde mevcut yarışma alanlarında çalışmalar yaparak projeler geliştiren gençlerin oluşturduğu takımların Darıca Belediyesi tarafından destekleneceği belirtildi. Darıca’da ikamet eden gençlerin başvuru yapabileceği projede festivale Darıca Belediyesi adına katılacak gençlere bu süreçte başta malzeme ve teknik ekipman olmak üzere atölye çalışmaları ve konaklama destekleri verilecek. Festivale katılmak isteyenlerin Darıca Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne başvurarak detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.

BIYIK: “DARICA’NIN GENÇLERİNE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Darıca Belediyesi olarak farklı bir projeye imza attıklarını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu sene 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek olan Teknoloji Festivali’ne hep birlikte katılacağız. Bu festivale katılmak, projesini sunmak ve başarıya imza atmak isteyen tüm gençleri Darıca Belediyemize başvuru yapmaya davet ediyorum. Gençlere değer veren bir belediye olarak her zaman onlar için projeler üretmeye devam ediyoruz. Darıcalı gençlerimize maddi ve fiziki destek sağlayarak Teknofest’te en iyi şekilde temsil edeceğiz. 28 Şubat 2022 tarihine kadar gençlerimizin projelerini bekliyoruz. Belirlenen projelerimizle ve genç kardeşlerimizle birlikte Samsun’a Teknofest’e gideceğiz. Darıca’mızın gençlerine inanıyor, yenilikçi projelerinizi heyecanla bekliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.