BAŞKAN BIYIK VE ŞAKAR ANKARA'YA GİTTİ

Siyaset 19.07.2024 - 04:40, Güncelleme: 19.07.2024 - 04:40
 

BAŞKAN BIYIK VE ŞAKAR ANKARA'YA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık dün Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal şakar ile birlikte Ankara'ya giderek Ak Parti Kocaeli milletvekillerini, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makam odalarında ziyaret etti.. Başkan Bıyık bu ziyaretlerini sosyal medyadan "İlçemiz için temaslarda bulunmak üzere ilçe başkanımız Köksal Şakar ile birlikte Ankara’dayız. Gazi Meclisimizde; AK Parti Kocaeli Milletvekillerimiz Sn. Saadettin Hülagü, Sn. Veysel Tipioğlu, Sn. Cemil Yaman, Sn. Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sn. Mehmet Akif Yılmaz’ı ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sn. Ahmet Zenbilci’yi ziyaret ettik. Darıcamızda yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduğumuz değerli vekillerimize misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık dün Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal şakar ile birlikte Ankara'ya giderek Ak Parti Kocaeli milletvekillerini, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makam odalarında ziyaret etti..

Başkan Bıyık bu ziyaretlerini sosyal medyadan "İlçemiz için temaslarda bulunmak üzere ilçe başkanımız Köksal Şakar ile birlikte Ankara’dayız. Gazi Meclisimizde; AK Parti Kocaeli Milletvekillerimiz Sn. Saadettin Hülagü, Sn. Veysel Tipioğlu, Sn. Cemil Yaman, Sn. Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sn. Mehmet Akif Yılmaz’ı ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sn. Ahmet Zenbilci’yi ziyaret ettik. Darıcamızda yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduğumuz değerli vekillerimize misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.