BAŞKAN BIYIK FENA SİNİRLENDİ; Cezayı bastırdı

İlçeler 03.11.2023 - 17:54, Güncelleme: 03.11.2023 - 17:54
 

BAŞKAN BIYIK FENA SİNİRLENDİ; Cezayı bastırdı

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık sabah saat 06.30'da kendsini arayan bir vatandaşın "SEDAŞ'ın müteahhidi sokağımızı hafrıyat yığını ile trafiğe kapattılar" şeklindeki şikayeti üzerine o sokağ gitti ve bunu yapan kurumun müteahhidini uyararak cezai işlem uygulattı.. Başkan Bıyık o anların videosunu sosyal medyadan "Tuzla Caddesi’nde SEDAŞ tarafından yapılan çalışmayı inceleyerek trafikte meydana gelen olumsuzluklar konusunda yetkililere uyarılarda bulunduk." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık sabah saat 06.30'da kendsini arayan bir vatandaşın "SEDAŞ'ın müteahhidi sokağımızı hafrıyat yığını ile trafiğe kapattılar" şeklindeki şikayeti üzerine o sokağ gitti ve bunu yapan kurumun müteahhidini uyararak cezai işlem uygulattı..

Başkan Bıyık o anların videosunu sosyal medyadan "Tuzla Caddesi’nde SEDAŞ tarafından yapılan çalışmayı inceleyerek trafikte meydana gelen olumsuzluklar konusunda yetkililere uyarılarda bulunduk." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.